Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Μάστορα

Μόλις ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Μάστορα

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει εδώ και μερικές ώρες ο Χρήστος Μάστορας καθώς έγιναν γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για εκείνον και για το συγκρότημά του, Μέλισσες, τα οποία αφορούν το πιο πρόσφατο τραγούδι τους που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για το τραγούδι Viktoria, στο βίντεο κλιπ του οποίου συμμετέχει και η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Γι' αυτό το λόγο βιώνει στιγμές ευτυχίας ο Χρήστος Μάστορας

Το βίντεο κλιπ λοιπόν κατάφερε να φτάσει τα 10.000.000 views στο youtube, είδηση που έφερε χαμόγελα ευτυχίας για όλους τους φανς τους. Δείτε εδώ και μία άλλη χαρμόσυνη είδηση που έκανε γνωστή ο Χρήστος Μάστορας.

«Το #Viktoria σαρώνει στο @youtube και στο @spotify.
Ακόμα ένα mega hit πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Melisses, καθώς το «Viktoria», η συνεργασία τους με τον ράπερ και DJ Kas, συνεχίζει την επιτυχημένη της διαδρομή σε digital streams, YouTube και airplay!

«Φρέσκο» και με δυνατά beats, το «Viktoria» κατέκτησε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο, τις προτιμήσεις του κοινού, φτάνοντας στο no1 των trends στο YouTube, όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, το «Viktoria», που έχει γίνει viral στα social media, έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια Spotify streams και ξεχωρίζει και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο μεικτό και στο ελληνικό IFPI official airplay chart».

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς πόζαρε μαζί με την βαφτιστήρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο στην κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση που έχει τα γενέθλιά της και έτσι ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία στην οποία παίζουν οι δυο τους στον καναπέ.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει δείξει πολλές φορές τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρή Σοφία. Πριν από λίγο καιρό, τον είχαμε δει να της κάνει καντάδα. Δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Χρήστος Μάστορας Λευτέρης Πετρούνιας