Έφερε «δάκρυα» στα μάτια η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφερε «δάκρυα» στα μάτια η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση η οποία έφερε «δάκρυα» στα μάτια όλων των διαδικτυακών της φίλων καθώς αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ή να σχολιάζει θέματα που την απασχολούν.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που έφερε «δάκρυα» στα μάτια

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και μοιράστηκε μία φωτογραφία- σκίτσο από τον Μικρό Πρίγκιπα.

Στο σκίτσο, ο πρωταγωνιστής του κλασικού βιβλίου έχει κλειστεί μέσα στο βάζο του, όπως και το τριαντάφυλλό του και φοράει τη μάσκα του ενώ αντί να στέκεται πάνω στον πλανήτη του, στέκεται πάνω σε έναν πλανήτη που έχει το σχήμα του κορωνοϊού.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Βέβαια είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να δώσει έναν ευχάριστο τόνο στο σπίτι της. Δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Χαμός στα σχόλια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε επικράτησε χαμός στα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το επερχόμενο lockdown και έτσι θέλησε να δει για ακόμα μία φορά τους γονείς της πριν ξεκινήσει ξανά η καραντίνα.

Έτσι συναντήθηκε μαζί τους και απόλαυσαν το γεύμα τους. Στο προηγούμενο lockdown, η Δούκισσα Νομικού είχε εξηγήσει πως της έλειπαν πολύ οι γονείς της και της είχε στοιχήσει που δεν μπορούσε να τους επισκεφθεί. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown ❤️ #family #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις