ALPHA: Η επίσημη ανακοίνωση για τους αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Η επίσημη ανακοίνωση για τους αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε εκ μέρους του ALPHA, η επίσημη ανακοίνωση που αφορά τους αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του σταθμού και την πρεμιέρα που σημείωσαν αυτή την εβδομάδα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για τους αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Το Alpha News βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της ενημέρωσης, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, σημειώνοντας 18,1% επί του συνόλου της τηλεθέασης. (SKAI 16%, STAR 15,2%, ANTENNA 13,9%, Open 8,9%, ΕΡΤ1 7,7%, MEGA 5,4%).

Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό, το Alpha News έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται τo κοινό και αυτή την κρίσιμη περίοδο με το γενικευμένο lockdown.

Alpha Παντού

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Alpha Παντού! Δυναμικά στην Ενημέρωση

Δυναμικό ξεκίνημα για το Alpha Παντού με τη Μαρία Νικόλτσιου, τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη. Το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha έγινε η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών μεταξύ 11:00 και 13:00, όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης της εβδομάδας 2-6 Νοεμβρίου 2020.

Μάλιστα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Alpha Παντού σημείωσε πρωτιές στη ζώνη τηλεθέασής του, αγγίζοντας το 16,9% στο νεανικό γυναικείο κοινό, 15,5% στο δυναμικό γυναικείο κοινό. Δείτε εδώ πλάνα από την πρεμιέρα.

Ανατροπή με την Ελεονώρα Μελετή στον ALPHA - Είδηση της τελευταίας στιγμής

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι γνωρίζαμε πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη αποχωρήσει από τον ALPHA και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν στο οικονομικό ώστε να σπάσουν μια για πάντα το συμβόλαιο. Πριν από λίγα λεπτά ωστόσο έχει γνωστό πως υπάρχει μια τεράστια ανατροπή καθώς οι δυο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα.

Για την ακρίβεια, στην εκπομπή Ευτυχείτε ειπώθηκε πως οι ιθύνοντες του ALPHA σήμερα θα συναντηθούν με την παρουσιάστρια και υπάρχει θετικό κλίμα κι από τις δυο πλευρές να βρεθεί μια λύση ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί.

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο: