Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για το lockdown - «Θα κάτσουμε εμείς οι ηλίθιοι...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για το lockdown - «Θα κάτσουμε εμείς οι ηλίθιοι...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε δημόσια για τη στάση που κρατάνε μερικοί στο lockdown. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σχολίασε πως θα κάτσουν μέσα «οι ηλίθιοι» για να βγουν οι άλλοι έξω.

Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τη χθεσινή απόφαση του κόσμου να βγει από το σπίτι και να κάνει βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσει όλα όσα χρειάζεται πριν ξεκινήσει το δεύτερο lockdown. Χθες επικράτησε κανονικός πανικός στις αγορές και έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος με τον δικό της τρόπο.

Αυτό είναι το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για το lockdown

«Πού πάτε ωρέ παιδιά; Ταξιδάκι α; Ξεχυθήκατε στους δρόμους; Οκ! Καλά το πάτε. Θα κάτσουμε μέσα εμείς οι ηλίθιοι να σας φυλάμε τελικά γιατί στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα», έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που ανέβασε. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά που προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο.

Ρούλα Κορομηλά ξέσπασμα instagram

Δημόσιο ξέσπασμα από τη Ρούλα Κορομηλά - Το μακροσκελές κείμενο

Η Ρούλα Κορομηλά, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ αινιγματική ανάρτηση, μέσα από την οποία ξέσπασε δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και μίλησε για τους τοξικούς ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να πει την γνώμη του δημόσια και να μιλήσει για θέματα που άλλοι θα προσπαθούσαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά, μετά την ανάρτηση που έκανε με τα μαύρα εσώρουχα, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που της κάνουν κακό στη ζωή και έχει αποφασίσει να τους απομακρύνει οριστικά.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά και το μακροσκελές κείμενο

«Εγώ ,οταν ακουω τοξικές αποψεις.... Μακριαααα! Οι τοξικοί,επιθυμούν διακαως να σε ριξουν στις «μαύρες τρύπες τους» Σε σπρώχνουν άτσαλα στη « δίνη τους» .Εμμενουν στα αρνητικά , διαβάλουν, υπονομεύουν, αρέσκονται να σκορπάνε κακια στους γύρω τους ,να πλάθουν κουτσομπολίστικες ιστορίες, σε βλέπουν ανταγωνιστικά, εποφθαλμιούν αυτο που έχεις, η που ειςαι κ αλλα τόσα κακά της μοίρας τους .

Γελάμε! Κλείνουμε αυτιά κ ματια κ « σφυρίζουμε» αγαπημένα άσματα! Το νου σας!», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.