Σωτήρης Κοντιζάς: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του τρίτου παιδιού

Τι δεν πρόλαβε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του τρίτου παιδιού

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε πατέρας για τρίτη φορά φορά πατέρας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για αυτό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας βρήκε τον σεφ και τον ρώτησε για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του και τρίτου συνολικά παιδιού του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα μπάσκετ. Όνομα δεν βρήκαμε, πονάει αυτό! Όλα πήγαν μια χαρά και περιμένουμε να γυρίσουμε σπίτι. Το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμα”. είτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια - «Στο σχολείο με φώναζαν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε ο σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινότητα του, όσο και στα παιδικά του χρόνια.

«Όταν ήμουν μικρότερος έβλεπα ιαπωνικό κινηματογράφο» παραδέχτηκε, «Πηγαίναμε για διακοπές στην Ιαπωνία στο θεία και στη γιαγιά μου».

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδικά του χρόνια

«Μικρότερος αισθανόμουν ξένος στην Ιαπωνία και ξένος εδώ, είπε ο σεφ και συνέχισε «Στο σχολείο με φώναζαν με ιαπωνικό π αρατσούκλι, με φώναζαν Φουτζίτσου».

Ενώ, μίλησε και για το MasterChef: «Το Master Chef είναι ένα μαγειρικό σόου και το αγκαλιάζει ο κόσμος. Δεν παίζω τον ρόλο του αυστηρού στο Master Chef». Να σημειώσουμε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει τρίτη φορά μπαμπάς και αυτό είναι το φύλο του μωρού.

Σωτήρης Κοντιζάς: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του - Με αυτή την κίνηση την "κέρδισε"

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια γύρω από τη γνωριμία με την αγαπημένη του σύζυγο, Δέσποινα, καθώς και την κίνηση που τον έκανε να την "κερδίσει"!

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Έχοντας ήδη δύο παιδιά, εκείνος και η σύζυγός του περιμένουν το τρίτο.

Μιλώντας στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την αρχή της καριέρας του και για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του στην τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα, τη γυναίκα της ζωής του την οποία γνώρισε στο "Αλάτσι".

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός.

Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο», είπε αρχικά για τη δουλειά του ως τραπεζικός υπάλληλος. Δ