Τζόυς Ευειδη: Γεμάτο με βιβλία και φυτά το ρετιρέ που ζει παρέα με τα κατοικίδια της

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζόυς Ευειδη: Γεμάτο με βιβλία και φυτά το ρετιρέ που ζει παρέα με τα κατοικίδια της

Η Τζόυς Ευειδη έχει επιλέξει μετά από 30 χρόνια να μένει στο δικό της Ρετιρέ στην Νέα Σμύρνη παρέα με τα αγαπημένα της κατοικίδια στα οποία έχει αφιερώσει και την ζωή της.

Δεν κρύβει την ευαισθητοποίηση της με τα ζώα εδώ και αρκετό καιρό και κάθε μέρα προσπαθεί να βοηθήσει όσα περισσότερα αδέσποτα ζώα μπορεί η ηθοποιός.

Μένει σε ένα Ρετιρέ, όχι το τηλεοπτικό αλλά το δικό της και το έχει διακοσμήσει μόνη της. Είναι γεμάτο με βιβλία και φυτά και το έδειξε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Δείτε την αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τη ηθοποιό.

σπίτι τζούς
σπίτι τζόυς

Τζόυς Ευείδη: Ξεσπά κατά του Bachelor - "Μου έρχεται να ξεράσω!Το θεωρώ μεγάλη ντροπή!

Στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη μίλησε η Τζόυς Ευείδη, το πρωί της Πέμπτης (08/10), με αφορμή το νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». Μέσα σε όλα, ξέσπασε κατά του "The Bachelor" σημειώνοντας ότι είναι μεγάλη ντροπή να υπάρχουν τέτοια ριάλιτι.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα» πρόδωσε, επίσης, η Τζόυς Ευείδη για το πολυσυζητημένο Bachelor. «Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες».

Επιπλέον, η Τζόυς Ευείδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Καφέ της Χαράς θα γίνει χαμός! Πολλή ίντριγκα! Πρόκειται να είμαστε μάρτυρες μιας παθιασμένης ερωτικής σκηνής. Δεν μπορώ να πω ανάμεσα σε ποιος αλλά θα… σας αποτελειώσω λέγοντας ότι, εκτός από αυτή τη σκηνή, θα έχουμε και μια εγκυμοσύνη».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δώσει και ένα ξεχωριστό spoiler για την επιτυχημένη σειρά.

«Φυσικά και τα κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης! Τι δουλειά κάνω; Ασπριτζής; Στην τηλεόραση δεν δουλεύω; Φυσικά, τα κοιτάζω» πρόσθεσε η ηθοποιός. Η αλήθεια είναι, ότι έχει δημιουργηθεί σούσουρο με τα νούμερα που έχει κάνει!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο: