Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Κωστή Σαββιδάκη για την απώλεια που του στοίχισε

Μίλη συγκινημένος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Κωστή Σαββιδάκη για την απώλεια που του στοίχισε

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Κωστής Σαββιδάκης ή αλλιώς ο "παπα-Γρηγόρης" όπως τον γνωρίσαμε από τις Άγριες Μέλισσες. Μιλά για την απώλεια που τον συγκλόνισε στο Οn time.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος ο ηθοποιός μίλησε βουρκωμένος για την απώλεια της μητέρας του.

Ξέρω ότι είστε βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσετε τη βοήθεια του Θεού;

"Ναι. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου όταν έχασα τη μητέρα μου-ήταν μόλις 40 ετών- κι εγώ τότε ήμουν 21 χρονών. Τη λάτρευα τη μητέρα μου. Όταν την έχασα, το θεώρησα άδικο και για ένα διάστημα τότε είπα ότι δεν υπάρχει Θεός. Γκρεμίστηκε για λίγο ο κόσμος μου, αλλά σύντομα επανήλθα. Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού – δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις- οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια. Το πάλεψε αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα.

Έκλαψα πολύ για εκείνη, πριν να «φύγει». Και αυτό γιατί την έβλεπα πόσο πονούσε. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μαρτύριο. Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας «να φύγει να ξεκουραστεί» (βουρκώνει). Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω να υποφέρει και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω." Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για μία έκτακτη αλλαγή που πρόκειται να γίνει στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Έντρομοι Λάμπρος και Δρόσω - Χαροπαλεύει η Ελένη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Ελένη θα δεχθεί ένα χτύπημα που θα την κάνει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και η Δρόσω με τον Λάμπρο θα μείνουν έντρομοι μόλις το μάθουν.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασής της, η Ελένη δέχεται μια σφαίρα με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει και η ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή! Το άσχημο αυτό περιστατικό θα φέρει ξανά κοντά τις αδελφές Σταμίρη, καθώς η Ασημίνα αλλά και η Δρόσω θα βρίσκονται στο πλευρό της! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η μεγάλη στιγμή της απόδρασης έχει φτάσει και η Φωτεινή με τη Χριστίνα και τη Μαίρη είναι έτοιμες να το σκάσουν, ενώ προσπαθούν να πείσουν και την Ελένη να τις ακολουθήσει. «Είναι τρέλα αυτό που πάτε να κάνετε», όμως η Φωτεινή επιμένει:

«Είναι η μοναδική σου ευκαιρία, Ελένη, να γλιτώσεις από αυτόν τον εφιάλτη! Ελα μαζί μας!». Τελικά η Ελένη αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οπλισμένοι άντρες βγαίνουν στο δάσος να τις ψάξουν. Ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν όταν πέσουν στα χέρια του ξανά. Κάποια στιγμή η Φωτεινή πέφτει στο έδαφος και η Ελένη τρέχει να τη σώσει. Ομως εκείνη τη διώχνει:

«Φύγε Ελένη, να σωθείς», την προτρέπει και εκείνη την ακούει. Ενας πυροβολισμός σοκάρει τους πάντες. Η σφαίρα πετυχαίνει τη Φωτεινή, η οποία αφήνει την τελευταία της πνοή και η Ελένη συγκλονισμένη συνεχίζει να τρέχει να σωθεί! Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, ενώ παράλληλα αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα.

Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ’δω και πέρα, ενώ ο Βόσκαρης έρχεται πια αντιμέτωπος με τις πράξεις του και μένει χωρίς κανέναν σύμμαχο κινδυνεύοντας να χάσει τη θέση του.