Σοκάρει γνωστό μοντέλο: "Δεν έδεσα την ζώνη, πήγα να χάσω την ζωή μου!"

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκάρει γνωστό μοντέλο:

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπήμένο της. Μάλιστα το μοντέλο προέβη σε μια σοκαριστική δήλωση, μια στιγμή που παραλίγο να χάσει την ζωή της.

“Τα εναέρια ακροβατικά μπήκαν στη ζωή μου πριν από 10 χρόνια, τυχαία, ενώ έκανα πρόβες. Στη διπλανή αίθουσα έκανε προπονήσεις μια ομάδα. Τους ρώτησα λοιπόν αν μπορώ να δοκιμάσω. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να αντικαταστήσω μια χορογράφο.

Ενώ έκανα λοιπόν τα δεσίματα, ξέχασα να κάνω ένα βασικό, το δέσιμο της ασφάλειας. Τελικά προσγειώθηκα και έφτασα λίγο πριν από το έδαφος και κατάλαβα τι σημαίνει “σαν από θαύμα”», εξομολογήθηκε.

Όσο για το μόντελινγκ που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών αποκάλυψε:

“Ήμουν στις τουαλέτες ενός γνωστού καφέ της Θεσσαλονίκης. Ήμουν 16 χρονών και με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε το ύψος μου. Μετά μου είπε “θα ήθελες να βγάλεις 50.000 δραχμές σε μια βραδιά και όλα καθώς πρέπει;”. Της απάντησα “πού, πότε και τι πρέπει να κάνω;” Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο της.

μάρα δαρμουσλη

Μαρα Δαρμούσλη: «Μετά την απώλεια του αδερφού μου επισπεύδω τον δεύτερο γάμο μου»

Λίγο πριν αποχαιρετήσει - για δεύτερη φορά - την εργένικη ζωή, η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει στο YOU και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες: Για την γαμήλια τελετή που θα γίνει στο Μάτι, για το πως δέχτηκε το γάμο της ο γιος της Άγγελος Καπώνης, αλλά και για τα σχέδια που κάνει για ακόμη ένα παιδί με το μέλλοντα σύζυγό της και σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Καραντίνα με σεφ» όπως λέει κι εκείνη... Τους προηγούμενους μήνες απολάμβανε τις υπέροχες δημιουργίες του άντρα της που της «άφησαν» 6 κιλά, τα οποία έχασε με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή η περίοδος τους έφερε πιο κοντά και επίσης έφερε άλλα δύο κατοικίδια στη ζωή τους, τα οποία φροντίζουν μέχρι σήμερα. Παρότι ο γάμος θα γίνει σε λιγότερο από έναν μήνα (5 Σεπτεμβρίου), η Μάρα δεν έρχεται αγχωμένη, αφού έχει τακτοποιήσει τις περισσότερες λεπτομέρειες και πλέον δείχνει έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.

Ακολουθεί συνέντευξη της Μάρας Δαρμουσλή

Καταρχάς να πούμε «η ώρα η καλή»...

Ευχαριστώ πολύ, και στα μούτρα σας οι ελεύθεροι, γιατί εγώ πάω για δεύτερη φορά (γέλια).

Ξέρεις τι λένε για το δις εξαμαρτείν... Πώς αποφάσισες να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα για δεύτερη φορά;

Γιατί όχι; Μάλιστα, αυτή τη φορά πηγαίνω με τη θέλησή μου, δεν υπάρχουν «πρέπει» επειδή έχω ένα παιδί στην κοιλιά.

Ο προηγούμενος γάμος σου είχε γίνει σε απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση, αυτή τη φορά πώς τον φαντάζεσαι;

Αυτή τη στιγμή το μόνο που εύχομαι είναι να μη χρειαστεί να φοράμε μάσκες, δεν θέλω να τις έχω στις αναμνηστικές φωτογραφίες για κανέναν λόγο.

Η κατάσταση που επικρατεί σου άλλαξε καθόλου τα σχέδια; Σκέφτηκες να επισπεύσεις ή να αναβάλεις τον γάμο;

Είχαμε ορίσει την ημερομηνία πριν την καραντίνα. Καταρχάς μας αρέσει, σε μένα και στον Βασίλη, να υπάρχει ένας σχετικός προγραμματισμός στη ζωή μας. Αν έχεις προγραμματίσει πράγματα συμβαίνουν ευχάριστα απρόοπτα, όχι δυσάρεστα. Επειδή ακριβώς τον χειμώνα συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο προσωπικό και οικογενειακό γεγονός, επισπεύσαμε το θέμα το γάμου, ενώ δεν βιαζόμασταν.

Αναφέρεσαι στην απώλεια του αδερφού σου. Αυτό σε έκανε να σκεφτείς πως η ζωή είναι μικρή και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο;

Ήξερα ούτως ή άλλως ότι η ζωή είναι μικρή, δεν ήταν η πρώτη φορά που έχασα έναν δικό μου άνθρωπο, αλλά μετά από αυτό συνειδητοποίησα πως δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο ότι θα έχεις πάντα δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους. Οπότε κάνω την κάθε μέρα να μετράει και επίσης σκέφτηκα πόση σημασία έχουν πραγματικά όσα μας εκνευρίζουν και μας δημιουργούν εντάσεις καθημερινά. Τουλάχιστον πρόλαβα και του είπα ότι είμαι ευτυχισμένη και πως ο Βασίλης με ζήτησε σε γάμο.

Θα ήθελες να βρίσκεται δίπλα σου εκείνη τη μέρα;

Εμ δεν θα 'θελα; Γι' αυτό και παρότι μου έχουν πει διάφορα για το εθιμοτυπικό, θέλω τρεις άντρες να με παραδώσουν στον γαμπρό, ο γιος μου, ο αδερφός μου και ο πατέρας μου. Μακάρι να είχα και τον τέταρτο...

Εκτός από την Μάρα Δαρμουσλή έχουμε ακόμη ένα γάμο στο χώρο της showbiz. Παντρεύεται και Έλληνας γνωστός τραγουδιαστής.

Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά;

Δεν θα σου πω πολλά πράγματα, γιατί θέλουμε αυτό το κομμάτι να μείνει μεταξύ μας. Το ξέρουμε μόνο εμείς, η κουμπάρα μου και η κολλητή του. Ήθελε να με τρολάρει, αλλά όταν τις συμβουλεύτηκε του είπαν «θες να θυμάται αυτή την πλάκα για πάντα;».