Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό είναι το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Κανείς δεν το γνωρίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό είναι το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που γνωρίζουν την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, ωστόσο ελάχιστοι ξέρουν ποιο είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα της μητέρας του επιτυχημένου επιχειρηματία, Ματέο Παντζόπουλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και αυτό φαίνεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είνα εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή της νύφης της - δείτε εδώ -, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Αυτό είναι το επάγγελμα της Λιλίκας Παντζοπούλου, πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελένη Μενεγάκη πεθερά

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας που έφερε την αντίδραση της

Η Ελένη Μενεγάκη και η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλο, Λίλικα είναι πολύ καλές φίλες και διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, φίλες είναι και στα social media και συχνά η μια αντιδρά στη φωτογραφία της άλλης που αναρτούν κατά καιρούς.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί την πεθερά της, όπως και το αντίστροφο και έχουμε δει πολλές φορές επίσης να κάνουν διάλογο στα σχόλια των αναρτήσεων.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, η Λιλίκα Παντζοπούλου στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μοιράστηκε με τος διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την όμορφη Άνδρου όπου ήταν για λίγες ημέρες.

Η αντίδραση τότε της Ελένης Μενεγάκη δεν άργησε να εμφανιστεί, η οποία της έκανε αμέσως like.

Ελένη Μενεγάκη Λιλίκα Παντζοπούλου μητέρα Ματέο

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.