Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει την μητέρα του Ματέο με τη νύφη της

Η αλήθεια για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει την μητέρα του Ματέο με τη νύφη της

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

Συγκεκριμένα, καιρούς δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού ανταλλάσουν συχνά μηνύματα μέσω Instagram με καρδιές και λουλούδια.

Μερικά μάλιστα βλέπουν και το φως της δημοσιότητας αφού η Λιλίκα Μαντζίκα -όπως είναι το πατρικό όνομα της- είναι αρκετά ενεργή και σχολιάζει το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις ένωσε πέραν όλων των άλλων και η αγάπη τους για τον Μάκη Παντζόπουλο, με την πεθερά της παρουσιάστριας να αποσύρει τις όποιες ενστάσεις της, αφού είδε πόσο εκείνη αγαπάει τον γιο της. Δείτε και το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η μητέρα του Ματέο "χτύπησε" ξανά σε ανάρτηση της νύφης της

"Χτύπησε" ξανά η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα σε μια ανάρτηση της νύφης της, Ελένη Μενεγάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο γυναίκες έχουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη η μια στην άλλη και αυτό το έχουν αποδείξει και μέσα από τα social media, σχολιάζοντας σε φωτογραφίες και βίντεο τους.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, όταν η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ένα αδιανόητο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λιλίκα Παντζοπούλου έσπευσε να της σχολιάσει με τα πιο όμορφα λόγια.

«Έκπληξη!! Απίστευτες και οι δυο. Ελενάκι πανέμορφη», της έγραψε.

Λιλίκα Παντζοπούλου μητέρα Ματέο

Ματέο Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της μαμάς του από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η αγαπημένη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του γιου της, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να εμφανίζεται κάτω από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Άνδρο, στο Όναρ, όπου βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη μαζι με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του γνωστού επιχειρηματία ανέβασε μία υπέροχη και πολύ ρομαντική φωτογραφία από το Όναρ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως και πριν από λίγες μέρες ο Ματέο Παντζόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία από το Όναρ. Δείτε τη εδώ.