Ματέο Παντζόπουλος: Το δώρο που έκανε η μητέρα του στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Το κειμήλιο της οικογένειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Το δώρο που έκανε η μητέρα του στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος έφεραν πριν 5 χρόνια στη ζωή την κόρη τους, την μικρή Μαρινούλα, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγάπη του ζευγαριού. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν βέβαια είναι πως η μητέρα του Ματέο, η Λιλίκα Παντζοπούλου έκανε στη νύφη της ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τη γέννηση της εγγονής της.

Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας αποτέλεσε την είδηση της εποχής μιας και η Ελένη Μενεγάκη μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη νέα αρχή που έκανε στη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, έφερε στην οικογένειά της ακόμα ένα μέλος.

Με το που βγήκε η Ελένη Μενεγάκη από το μαιευτήριο, την περίμεναν πλήθος από κάμερες και δημοσιογράφους προκειμένου να αποσπάσουν έστω μία δήλωση ή μία φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Ο Ματεό Παντζόπουλος αποχώρησε ήσυχα με το μωρό και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στις κάμερες.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματεό Παντζόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Από τα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη γέννα της, αυτό που ξεχώρισε ήταν το κόσμημα-γούρι, που έκανε δώρο η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου στη μικρή. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Ελένη Μενεγάκη: Γύρισε στην Αθήνα χωρίς τον Ματεό Παντζόπουλο

Στην Αθήνα γύρισε η Ελένη Μενεγάκη μετά τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της στην όμορφη Άνδρο, αλλά και την Νάξο. Ωστόσο, το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε μόνη της, χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της. Όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youwekly.gr.

Η παρουσιάστρια φέτος πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της και αυτό γιατί δεν είχε άγχος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που σε λίγες ημέρες ξεκινάει και επίσημα. Μπορεί τέτοια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια, ήδη να βρισκόταν στο κανάλι για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής της, ωστόσο φέτος συνεχίζει τα μπάνια της στον επίγειο παράδεισο της στα Άχλα.

Στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη, έχουμε δει να έχει αναρτήσει αρκετές στιγμές της από το νησί και να δίνει μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο όμορφα περνάει. Ωστόσο, η τελευταία που πραγματοποίησε προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία της η παρουσιάστρια έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν γύρισε στην Αθήνα, καθώς όπως έκανε γνωστό έβαψε τα μαλλιά της και δεν γινόταν να μην επιλέξει την αγαπημένη της εταιρία Loreal.