Lockdown με παρέα για τον Νίκο Μουτσινά - Η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lockdown με παρέα για τον Νίκο Μουτσινά - Η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε με τη σειρά του το δικό του lockdown, αυτή τη φορά ωστόσο έχει δίπλα του την καλύτερη παρέα. Χθες το βράδυ, ο παρουσιαστής ανέβασε στο διαδίκτυο μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που έφερε τις αντιδράσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Το lockdown δεν είναι εύκολη περίοδος για κανέναν και η αλήθεια είναι πως όλοι χρειάζονται μία καλή παρέα για να περάσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται τις μέρες μέσα στο σπίτι μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στην κανονικότητά τους.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη παρέα από τα κατοικίδια ζώα, στα οποία ο Νίκος Μουτσινάς έχει δείξει ότι έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς στο σπίτι του έχει δύο σκυλάκια και μία γάτα. Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή είναι η παρέα με την οποία περνάει το lockdown ο Νίκος Μουτσινάς

Έτσι χθες βράδυ, ο παρουσιαστής απόλαυσε τη συντροφιά της «Τζούτζουμπι», η οποία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από τις αναρτήσεις του Νίκου Μουτσινά στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι

Νίκος Μουτσινάς: "Λύγισε" το instagram με την ανάρτησή του το βράδυ της Τρίτης

Μια μια συγκλονιστική ανάρτηση και μια έκκληση βοήθειας ταυτόχρονα είπε την δική του καληνύχτα στους διαδικτυακούς του φίλους ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ έχει μεγάλη απήχηση στα social media αφού έχει εκατομμύρια Followers και συχνά πυκνά χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του για πολύ καλό σκοπό.

Έτσι έγινε κι εχθές, αφού ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν την μικρή Αναστασία, ένα κοριτσάκι που διαγνώστηκε με όγκο...

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά στο instagram

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση instagram

Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση του Νίκου Μουτσινά

Ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς, με την ανάρτηση που πραγματοποίησε για τους κατοίκους που έχουν ανάγκη στην Σάμο.

Ο ισχυρός σεισμός των 6,7 Ρίχτερ, είχε ως αποτέλεσμα 2 παιδιά να χάσουν την ζωή τους, ενώ αρκετοί άνθρωποι τα σπίτι τους, αφού γκρεμίστηκαν τοίχοι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε στοιχεία με τα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να στείλουν ρουχισμό κ.α στο νησί.

Νίκος Μουτσινάς έκκληση για Σάμο