Τα πάνω κάτω στο Mega με το Πάμε Δανάη - Η απόφαση του σταθμού

Τι αλλάζει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Mega με το Πάμε Δανάη - Η απόφαση του σταθμού

Για ακόμα μία φορά το Mega πήρε μία σημαντική απόφαση και όπως όλα δείχνουν θα έρθουν τα πάνω κάτω με την εκπομπή Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα θα κάνει ακόμα μία αλλαγή στο πρόγραμμά της προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Πρόκειται για την εκπομπή που μέχρι στιγμής έχει υποστεί τις περισσότερες αλλαγές στο φετινό πρόγραμμα, καθώς το κανάλι ψάχνει να βρει έναν τρόπο να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η νέα εκπομπή.

Έτσι ενώ στην αρχή βλέπαμε το Πάμε Δανάη από τις 10 μέχρι και τις 12, άλλαξε η ώρα έναρξης και η εκπομπή ξεκινάει στις 9.45. Αυτή τη φορά ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα δούμε ακόμα μία σημαντική αλλαγή στην ώρα της εκπομπής.

Αυτή είναι η απόφαση του Mega που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Πάμε Δανάη

Από τη Δευτέρα το «Πάμε Δανάη!» αυξάνει την διάρκειά του και πλέον θα ολοκληρώνεται στη 1 το μεσημέρι, δηλαδή μία ώρα παραπάνω. Δείτε εδώ έναν συγκινητικό λόγο που είχε στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα.

Πάμε Δανάη Mega

Συναγερμός στο Mega για το Πάμε Δανάη - Δυσάρεστες εξελίξεις

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στο Mega με την εκπομπή Πάμε Δανάη και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις για τη Δανάη Μπάρκα είναι δυσάρεστες αφού οι αλλαγές που έγιναν δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι στιγμής.

Η εκπομπή της νεαρής παρουσιάστριας έχει περάσει από πολλές αλλαγές προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στη μάχη που δίνεται στην πρωινή ζώνη.

Έτσι ήρθαν οι δυσάρεστες εξελίξεις για το Πάμε Δανάη στο Mega

Χθες η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην τελευταία θέση της πρωινής ζώνης, ενώ τα νέα δεν ήταν καλά ούτε τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα η εκπομπή θα προβάλλεται 10-13.00. Δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια που είπε χθες η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13.9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 19.0
  • Mega: Πάμε Δανάη 6.3
  • ALPHA: ALPHA Παντού 11,2
  • Open: Ευτυχείτε 11,1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 9,3