Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάμε Δανάη: Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη: "Θέλω να σας πω ότι..."

Η αποκάλυψή της...

Πάμε Δανάη: Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη:
News 06.11.2020 10:23
Από Youweekly Team

Γενέθλια έχει σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου και μέσα από το Πάμε Δανάη η Μπάρκα θέλησε να της δώσεις τις δικές της ευχές που ήταν και πολύ συγκινητικές θα έλεγε κανείς.

Ο συγκινητικός λόγος της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του Πάμε Δανάη

Θέλω να σας πω ότι σήμερα, θα με σκοτώσει, αλλά είτε με σκοτώσει είτε όχι εγώ χαρούμενη θα είμαι. Έχει γενέθλια η μανούλα μου. Και θέλω να σας πω ότι για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό μετά από δυσκολίες και μετά από ανεβάσματα και κατεβάσματα και όλα αυτά να παραμένουν τόσο ωραίοι άνθρωποι."

Δείτε όλο τον λόγο της στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό η Βίκυ Σταυροπούλου παραλίγο να έχει ένα άσχημο ατύχημα στα γυρίσματα του J2us.

Δανάη Μπάρκα: Έτσι υποστήριξε την μητέρα της όσον αφορά την γκάφα στο J2US - "Δεν σας κρύβω ότι..."

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή της Πάμε Δανάη για την γκάφα της μητέρας της στο J2US και πήρε δημόσια θέση στηρίζοντας της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο "Γαρύφαλλο" στο live του J2US και ζήτησε συγγνώμη καθώς μπερδεύτηκε με την κομμώτρια της που λέγεται Γαρυφαλλιά.

«Τι ήταν αυτό που μας βρήκε; Έχουμε εδώ την πέτρα του σκανδάλου, τη Γαρυφαλλιά. Η Γαρυφαλλιά είναι αυτή που μας ετοιμάζει εμένα και τη μαμά μου χρόνια. Εμένα δε σας κρύβω, αν μου επιτρέπετε, too much. Υπερβολή όλη αυτή η παρεξήγηση. Εμένα ξέρετε πόσα άτομα με λένε Δάφνη; Όλοι δε μπορούμε να μπερδευτούμε να κάνουμε λάθη;

Γιατί τον είδα και την άλλη μέρα, βγήκε πάλι και σε άλλη εκπομπή και πολύ… Μπορεί πάντως να είναι ένας άνθρωπος σπουδαίος μουσικά, αλλά τώρα και να γίνει μια στραβή… Το συνέδεσε στην εκπομπή που εμφανίστηκε την επόμενη μέρα, με την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που έγινε με τη Δέσποινα Βανδή» είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα. Δείτε ακόμα την ενόχληση του Τριαντάφυλλου προς την Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Νόμιζαν όλοι ότι είναι έγκυος - Τι συνέβη;

Δανάη Μπάρκα: Καταρρέει το Πάμε Δανάη στο Mega - Τι συμβαίνει

Share