Τηλεοπτική «βόμβα»: Με αυτό το κανάλι συζητάει ο Γιώργος Λιάγκας - Ακόμα δεν έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική «βόμβα»: Με αυτό το κανάλι συζητάει ο Γιώργος Λιάγκας - Ακόμα δεν έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Μία κανονική "βόμβα" είναι έτοιμη να σκάσει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενού του σταθμού, παρόλο που ακόμα δεν έχει φύγει από τον ΣΚΑΪ και έγινε γνωστό το κανάλι με το οποίο συζητάει.

Η απουσία του παρουσιαστή από τη φετινή σεζόν είναι αισθητή και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό του μέλλον χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα.

Με αυτό το κανάλι συζητάει ο Γιώργος Λιάγκας πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα κανάλι προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Πρόκειται για ένα κανάλι με το οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως έπειτα από εισήγηση των στελεχών της ενημέρωσης στο Mega, δόθηκε το «πράσινο» φως από την ηγεσία να γίνει η διεκδίκησή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής, παρόλο που έχει ακόμη ενεργό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, έχει τη δυνατότητα να λύσει τη συνεργασία τους στα τέλη του χρόνου, χωρίς καμιά ρήτρα, εφόσον δεν αξιοποιείται από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε εδώ μία αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για ένα περιστατικό στο Mega μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας Mega

ΣΚΑΙ: "Πονοκέφαλος" ο Γιώργος Λιάγκας για το κανάλι - Οι νέες εξελίξεις

Μπορεί τα τηλεοπτικά δρόμενα να έχουν πάρει φωτιά και τώρα με το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα τα πάντα σιγά σιγά - από γυρίσματα κλπ - να παγώνουν αλλά ο ΣΚΑΙ έχει ανοιχτές υποθέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα που πρέπει να λύσει μέχρι πριν τον Δεκέμβρη και όλο αυτό του έχει προκαλέσει μια... ζάλη.

Τι θα συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΙ

Πηγή μου, μέσα από το κανάλι και μάλιστα πάρα πολύ έμπιστη μου ανέφερε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προγραμματίσει ήδη ένα meeting για να συζητήσουν εξ'ολοκλήρου για το τι θα συμβεί με την παρουσία του Λιάγκα στον σταθμό.

Τα ενδεχόμενα είναι δυο: ή θα του δώσουν εκπομπή ή θα τους χαιρετήσει. Ο Γιώργος Λιάγκας φέτος έπαιξε έξυπνα και στο συμβόλαιό του ανέγραψε όρο ο οποίος αναφέρει πως αν το κανάλι δεν τον αξιοποιήσει σε διάρκεια τριών μηνών έχει κάθε δικαίωμα να λήξει το συμβόλαιό του και να ανοίξει για αλλού τα φτερά του.

Τώρα θα αναρωτηθείτε τι τον θέλουν εκεί στον ΣΚΑΙ αφού του έκοψαν την εκπομπή κι εγώ θα σας απαντήσω με την σειρά μου πως, το κανάλι με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή είχε και έχει τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις.

Και από τις δυο πλευρές υπάρχει εκτίμηση και επιπλέον είναι ευρέως γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι άριστος στην δουλειά του και είναι λογικό ο ΣΚΑΙ να μην θέλει να τον βρει κάπου απέναντί του...

Όπως κι αν έχει, το κανάλι έχει λίγο χρόνο ακόμα στην διάθεσή του να αποφασίσει τι θα κάνει. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου εν αναμονή των εξελίξεων έχει κάνει τα ραντεβουδάκια του και με άλλους σταθμούς και... πολύ καλά κάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μάλιστα η κάμερα του Youweekly.gr τον πέτυχε πριν από λίγες ημέρες με τα παιδιά του και ήταν πιο ανανεωμένος από ποτέ. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Stay tuned, θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ στο Vanda's blog - όπως πάντα - για κάθε εξέλιξη.