Ντοκουμέντο που «καίει» το The Bachelor - Στημένο το ριάλιτι του ALPHA;

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντοκουμέντο που «καίει» το The Bachelor - Στημένο το ριάλιτι του ALPHA;

Στη δημοσιότητα βγήκε ένα νέο ντοκουμέντο που «καίει» για ακόμα μία φορά το The Bachelor. Οι φήμες που θέλουν το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ALPHA να είναι στημένο όλο και φουντώνουν με τις νέες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει πως κάποιο περιστατικό που σημειώνεται στο ελληνικό Bachelor, έχει ήδη παίξει σε κάποιο ξένο.

Αυτό έγινε και με το ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τη γουρούνα, το οποίο όπως αποδείχθηκε αποτέλεσε σενάριο, το οποίο έχει παίξει και στο ελβετικό Bachelor.

Αυτό είναι το ντοκουμέντο που «καίει» το The Bachelor και αποκαλύπτει πως το ριάλιτι του ALPHA μπορεί να είναι στημένο

Αυτή τη φορά, ο λόγος γίνεται για την απόφαση της Μαρίνας να δώσει στον Παναγιώτη Βασιλάκο το τριαντάφυλλό της και να αποχωρήσει από τη βίλα. Το ίδιο είχε συμβεί και στο The Bachelor της Αυστραλίας.

The Bachelor στημένες σκηνές

The Bachelor: Πανικός στο ριάλιτι με τα μέτρα υγιεινής - Παίκτριες κόλλησαν...

Πανικός έχει ξεσπάσει στο Τhe Bachelor και τον Alpha με τις κατηγορίες πως οι παίκτριες κόλλησαν έρπη λόγω της υπερβολικής οικειότητας που έχουν οι παίκτριες με τον Παναγιώτη.

Εν μέσω μιας πανδημίας, οι εικόνες που βλέπουμε στο παιχνίδι θεωρούνται απαράδεκτες καθώς ο Παναγιώτης φιλάει στο στόμα πάνω απο 2 κοπέλες σε κάθε επεισόδιο.

Η Μαρίνα και η Χριστίνα παραδέχτηκαν πως κόλλησαν έρπη με την Χριστίνα να λέει χαρακτηριστικά:

"«Ήμουν άρρωστη, η φωνή μου δεν έφτιαξε μέσα. Από την πρώτη μέρα είχε κλείσει ο λαιμός μου, είχα ανεβάσει πυρετό. Καλά, έζησα μέσα στο σπίτι ότι θα ζήσω σε δέκα χρόνια. Έρπη, αρρώστιες, όλα τα έπαθα" Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα - "Γιατί μου φέρονται έτσι ρε.."

Τον γυναικείο ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άντεξε στο Bachelor η καινούργια παίκτρια Στέλλα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο επεισόδιο της Πέμπτης έκανε την είσοδο της η 23χρονη διαιτολόγος ενώ μια μέρα αργότερα, στο επόμενο επεισόδιο, δέχθηκε τα σκληρά πυρά των αντιπάλων της.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ειδικά πριν από την ψηφοφορία που είναι σημαντικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η νέα παίκτρια του Bachelor, η Στέλλα. «Νιώθω πίεση… Ακόμα και αν διεκδικούμε έναν άντρα θα μπορούσαν να είναι πιο φιλικές! Σίγουρα ήθελαν να με στοχεύσουν, γιατί μπορεί να μην πιστεύουν ότι είμαι δυνατή.

Εντάξει. Δεν το ξέρουν αυτό έτσι κι αλλιώς, απλά το υπέθεσαν με βάση ότι είμαι πιο χαμηλών τόνων και έτσι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα… Γιατί μου φέρονται έτσι ρε γαμώτο».