Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
News 08.11.2020 12:06
Από Youweekly Team

Λίγο αφού ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση στον αέρα του Έλα Χαμογέλα, η οποία αφορά την οικογένεια της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και συγκεκριμένα τον έναν από τους δύο γιους της.

Σήμερα 8/11 είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, καθώς είναι η Σύναξη των Αρχαγγέλων και Αγγέλων - δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι γιορτάζουν.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε και δημόσια στον αγαπημένο της γιο που γιορτάζει. Τη αρχή έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι και νονός τους. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια εξήγησε πως χθες ο γιος της ζήτησε το δώρο από τον νονό του.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Απίστευτο - Τόσο κοστίζει το σχολείο που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αφού πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε πόσα πληρώνει η Ελένη Μενεγάκη στο σχολείο της μικρής Μαρίνας ήρθε η ώρα να σας πούμε και πόσο κοστίζει το ιδιωτικό που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται στον Γέρακα και είναι το Byron College.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ.

Λίγα λόγια για το συγκεκριμένο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά Μαραντίνη - Χρηστίδου

Από το 2010, με ειδική νομοθετική ρύθμιση, επιτρέπεται πλέον η φοίτηση Ελληνοπαίδων στα ξένα ιδιωτικά σχολεία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες χωρίς περιορισμούς. Έτσι καλύπτουμε την ανάγκη των Ελλήνων γονέων για μια ποιοτική, εναλλακτική εκπαίδευση, χωρίς όμως να χάσουν τίποτα από την Ελληνική γλώσσα και κουλτούρα.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος αυτής της ενότητας. Προσπαθούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις αυτές και έτσι να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες γονείς να γνωρίσουν καλύτερα το σχολείο μας και την εκπαιδευτική εμπειρία που μπορεί να βιώσει το παιδί μέσα σε αυτό.

Η ελληνική γλώσσα διδάσκεται στο σχολείο μας στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Οι μαθητές μας χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: Σε όσους ομιλούν την ελληνική γλώσσα στο σπίτι και στους αρχάριους, σε εκείνους δηλαδή που δεν γνωρίζουν καθόλου τα ελληνικά (διδάσκονται επομένως τα ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Greek as a foreign language). Όσοι από τους μαθητές μας ομιλούν ελληνικά, ακολουθούν πολλά από τα στοιχεία του ελληνικού ωρολογίου προγράμματος, τα οποία όμως συνδυάζονται με το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα. Η γραπτή και η προφορική έκφραση, η γνωριμία με την ελληνική λογοτεχνία, την ελληνική ιστορία και την ελληνική παράδοση, είναι μερικοί από τους γνωστικούς τομείς οι οποίοι καλλιεργούνται στο τμήμα των ελληνικών.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διδασκαλία της ελληνικής λογοτεχνίας. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τα παιδιά συνηθίζουν να επιλέγουν βιβλία από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, ενώ στις μεγαλύτερες, προβάλλονται και αναλύονται έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων, όπως Λιλίκα Νάκου, Ζωρζ Σαρή, Αλκυόνη Παπαδάκη, Διδώ Σωτηρίου, Σαμαράκη, Καρκαβίτσα, Μυριβίλη και πολλούς άλλους. Οι μαθητές μας μελετούν ολοκληρωμένα έργα, αλλά και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα έργα πολλών συγγραφέων, από διάφορες περιόδους της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Έτσι, αποκτούν σφαιρική αντίληψη της λογοτεχνικής παραγωγής. Το πρόγραμμά μας ολοκληρώνεται με επισκέψεις συγγραφέων στο σχολείο μας, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων (ανάλογων με την εκπαιδευτική βαθμίδα των παιδιών και του εκπαιδευτικού προγράμματος της κάθε τάξης) και άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.

Πάνω και πέρα όμως από την Ελληνική γλώσσα οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με την αρχαιοελληνική σκέψη και φιλοσοφία μέσω εκτενών εργασιών πάνω, στον Πλούταρχο, Σωκράτη, Πλάτωνα και άλλους αρχαίους συγγραφείς και στοχαστές.

Έγγραφο ντοκουμέντο - Πόσο πληρώνουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης στο σχολείο

Byron College

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δείτε με ποιον ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η σχέση που δεν θυμάται σχεδόν κανείς...

Θλίψη στην έναρξη του Έλα Χαμογέλα - Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN

Share