Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Πάολα

Έτσι πέρασε την πρώτη μέρα του lockdown

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία ανάρτηση μέσα από την οποία αναφέρθηκε στο δεύτερο lockdown. Για ακόμα μία φορά, η φωτογραφία της σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είναι και τόσο ενεργή στα social media ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία για να διαφημίσει το νέο της τραγούδι και να μιλήσει και για την νέα κατάσταση στην οποία μπήκε όλη η χώρα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Πάολα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στην φωτογραφία της ποζάρει και προσθέτει τη λεζάντα «Αμετανόητη», ο οποίος είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, ενώ από κάτω έγραψε για το Lockdown 2.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της απαντήσουν και να γράψουν τα καλύτερα τόσο για την ίδια όσο και για το τραγούδι της. Δείτε εδώ και μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε η κόρη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

....αμετανόητη #second #quarantine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Πάολα με το μίνι σορτσάκι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από μία εμφάνισή της στην πίστα, με ένα μίνι σορτσάκι, το οποίο εννοείται πως προκάλεσε σωστή αναστάτωση σε όλο το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της και βίντεο από τη δουλειά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Πάολα, βρίσκεται επί σκηνής με ένα ρούχο που μοιράζει εγκεφαλικά σε όλους. Συγκεκριμένα φοράει ένα κροπ τοπ και ένα ασορτί σορτσάκι που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. Δείτε ωστόσο εδώ την Πάολα χωρίς μίνι, σε μία τελείως ανατρεπτική εμφάνιση.

Αυτό είναι είναι το μίνι σορτσάκι της Πάολα που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή, και κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα λόγια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Τον πασίγνωστο βιολιστή αποχαιρέτησε βέβαια μέσα από το Instagram της και η Μελίνα Ασλανίδου - δείτε εδώ την ανάρτησή της - ενώ από τη μεριά της η Πάολα βρέθηκε στην κηδεία του.

Με αυτή την ανάρτηση της Πάολα «λύγισε» το διαδίκτυο

«Καλό ταξίδι Ζήση μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.