Συγκινεί η κόρη της Πάολα: "Μαμά θέλω πίσω τις ημέρες που..."

Η απίστευτη ανάρτησή της στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η κόρη της Πάολα:

Μια απίστευτα συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες η κόρη της Πάολα, Παολίνα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφερόμενη στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όλοι λόγω του κορωνοϊού.

"Μαμά, θέλω πίσω τις μέρες που ήταν γεμάτες χρώματα θέλω πίσω τις νύχτες που μεναμε στην παραλία ως τα ξημερώματα Γυρνούσαμε σπίτι ξεμαλλιασμένοι από τον αέρα και στα πόδια μας χώματα Τώρα είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερα τοιχώματα Να ψάχνουμε απαντήσεις λες και θα μας τις δώσουν τα ονόματα", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Παολίνα αποκαλύπτοντας στο τέλος ότι είναι δική της έμπνευση το στιχάκι αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μαμά, θέλω πίσω τις μέρες που ήταν γεμάτες χρώματα θέλω πίσω τις νύχτες που μεναμε στην παραλία ως τα ξημερώματα Γυρνούσαμε σπίτι ξεμαλλιασμένοι από τον αέρα και στα πόδια μας χώματα Τώρα είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερα τοιχώματα Να ψάχνουμε απαντήσεις λες και θα μας τις δώσουν τα ονόματα η πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι πιο κοινωνικοπολιτικό με ομοιοκαταληξία • ίσως την επόμενη φορά να ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????????????? ???? ???????????????????????????????????? (@paolinazoglo) στις

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η οικογένεια της Πάολα βίωσε μια απώλεια...

Φωτοτυπία με τη μαμά της η κόρη της Πάολα - Φωτογραφία - απόδειξη

Η κόρη της Πάολα δείχνει να είναι μία πραγματική φωτοτυπία της αγαπημένης της μαμά! Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία η οποία αποδεικνύει την ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους οι δύο κυρίες.

Μπορεί η τραγουδίστρια να μη μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο η κόρη της είναι πολύ ενεργή και ενημερώνει διαρκώς τους διαδικτυακούς της φίλους με νέες φωτογραφίες.

Αυτή είναι η κόρη της Πάολα που είναι φωτοτυπία με τη μαμά της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση φαίνεται πως όχι μόνο μοιάζει με τη μαμά της αλλά επιλέγει και αντίστοιχο ντύσιμο με την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία τις προάλλες προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο με το βίντεο της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Even if they prefer silver, stay gold ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????????????? ???? ???????????????????????????????????? (@paolinazoglo) στις