Προκάλεσε αναστάτωση με το φόρεμά της η Πάολα - Το σκίσιμο έφτανε μέχρι τη μέση

Φωτιά και λάβρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προκάλεσε αναστάτωση με το φόρεμά της η Πάολα - Το σκίσιμο έφτανε μέχρι τη μέση

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα προκάλεσε κανονική αναστάτωση καθώς επέλεξε να φορέσει το πιο «καυτό» λευκό φόρεμα, στο οποίο φαίνεται πως το επιβλητικό σκίσιμο, φτάνει μέχρι τη μέση της!

Μπορεί η τραγουδίστρια να αναγκάστηκε να "παγώσει" τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ακυρώνοντας τις συναυλίες της λόγω της νέα εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα, όλα δείχνουν όμως ότι έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά με σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στη μουσική σκηνή.

Η Πάολα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό και έτσι είναι αναμενόμενο να γίνεται κάθε εμφάνισή της, ανάρπαστη.

Αυτό είναι το φόρεμα με το σκίσιμο που φόρεσε η Πάολα και προκάλεσε αναστάτωση

Πανικό βέβαια προκάλεσε και πριν από λίγες μέρες, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει - δείτε το εδώ.

Η νέα ανακοίνωση της Πάολα που θα χαροποιήσει όλους τους θαυμαστές της

Με μια νέα ανάρτηση της η Πάολα ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά της, τα οποία θα χαροποιήσουν όλους τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, πρόκειται να εμφανιστεί επί σκηνής στον Πλαταμώνα Αικατερίνης στις 5/9.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αφίσα από την συναυλία της.

Να πούμε πως η ίδια, κάνει σπάνιες αναρτήσεις, καθώς έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή. Όμως πριν λίγες ημέρες, έκανε μια δημοσίευση μυστήριο.

Πάολα συναυλία

Πάολα: Το δημόσιο ευχαριστώ και η νέα ανακοίνωση της κόρης της

Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους η κόρη της Πάολα, για την στήριξη που της έδειξαν σε ένα νέο project που είχε ανακοινώσει πως έχει ξεκινήσει.

Η Παολίνα, την οποία η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram και κάνει αρκετές αναρτήσεις από την ζωή της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν και λίγες ημέρες μετά την ευχάριστη για την ίδια ανακοίνωση που είχε κάνει - όπως θα δείτε παρακάτω - ευχαρίστησε τους followers της για την στήριξη τους και ανακοίνωσε ξανά πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες για το project της και τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, θα «μείνετε» με το που δείτε την μαμά της Πάολα σήμερα, στο πρόσωπο είναι ίδια με την μικρή Παολίνα. Έχουν ίδια χαρακτηριστικά.

Πάολα Παολίνα κόρη instagram