Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Πάολα στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη

Στην κηδεία του Ζήση Κασιάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Πάολα στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη

Η Πάολα ήταν μία από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην κηδεία του γνωστού βιολιστή, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 53 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Η τραγουδίστρια ήταν μαυροφορεμένη και πραγματικά συντετριμμένη ενώ στο πλευρό της είχε και τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην δώσει το "παρών" καθώς ο Ζήσης Κασιάρας ήταν ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι.

Πάολα Φώτης Ζογλοπίτης

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση που έκανε στο διαδίκτυο η Πάολα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Χαμός με τις αντιδράσεις για την Πάολα - Το έκανε γνωστό με φωτογραφία

Χαμός επικρατεί στο Instagram μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό. Έκανε γνωστό με μια φωτογραφία της ένα ευχάριστο γεγονός.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «τσακίσει» τους καλλιτέχνες, ωστόσο, όπως φαίνεται η τραγουδίστρια έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι έχει ένα λόγο να χαμογελάει ξανά.

Μπορεί στα social media να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν έχει κάτι νέο να ανακοινώνει κάνει διάφορες αναρτήσεις. Όπως πριν από μια ημέρα, όταν ανακοίνωσε ένα ευχάριστο για τα επαγγελματικά της γεγονός.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και σε hashtag έγραψε τη Θεσσαλονίκη. Όπως μπορούσε να καταλάβουμε σε λίγες ημέρες, η Πάολα θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα. Φωτοτυπία με τη μαμά της η κόρη της Πάολα. Φωτογραφία - απόδειξη.

Πέρα από τις χαρές της αυτές που έκαναν χαμό, η Πάολα κυκλοφόρησε και το νέο της βίντεο κλιπ

Μόλις πριν από μερικές μέρες, η Πάολα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αμετανόητη» και μαζί του, το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ, στο οποίο φαίνεται πως είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. Η τραγουδίστρια έχει πετάξει τα μίνι και έβαλε... σακάκια.

Με ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι -με στίχους που έχουν πολιτική χροιά και στέλνουν κοινωνικά μηνύματα- επιστρέφει η Πάολα.

Το καινούργιο της τραγούδι «Αμετανόητη» που ήδη έχει κάνει αίσθηση σε πρώτη μετάδοση από τα ραδιόφωνα, καυτηριάζει πολλά από τα κακώς κείμενα και την -υποτιθέμενη- πολιτική ορθότητα.

Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική ερμηνεία της αγαπημένης τραγουδίστριας που τονίζει τη σημασία του να μην συμβιβάζεται κανείς, αλλά να διεκδικεί και να μένει πιστός σε όσα τον εκφράζουν κι αγαπά. Τις προάλλες μάλιστα είδαμε και ένα στιγμιότυπο μέσα από το στούντιο.