Φωτοτυπία με τη μαμά της η κόρη της Πάολα - Φωτογραφία - απόδειξη

Ολόιδιες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτοτυπία με τη μαμά της η κόρη της Πάολα - Φωτογραφία - απόδειξη

Η κόρη της Πάολα δείχνει να είναι μία πραγματική φωτοτυπία της αγαπημένης της μαμά! Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία η οποία αποδεικνύει την ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους οι δύο κυρίες.

Μπορεί η τραγουδίστρια να μη μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο η κόρη της είναι πολύ ενεργή και ενημερώνει διαρκώς τους διαδικτυακούς της φίλους με νέες φωτογραφίες.

Αυτή είναι η κόρη της Πάολα που είναι φωτοτυπία με τη μαμά της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση φαίνεται πως όχι μόνο μοιάζει με τη μαμά της αλλά επιλέγει και αντίστοιχο ντύσιμο με την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία τις προάλλες προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο με το βίντεο της!

Πάολα: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από την κόρη της

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της Πάολα ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα για εκείνη νέα. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Παολίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο project που ετοιμάζει, θέλοντας έτσι οι followers της να την βοηθήσουν για να το ολοκληρώσει.

Πάολα κόρη

Παολίνα instagram

Η κόρη της Πάολα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σε καθημερινή βάση δημοσιεύσει διάφορες στιγμές της. Η Παολίνα έχει μεγαλώσει πολύ και μπορεί κανείς να το καταλάβει από τις φωτογραφίες της. Συγκεκριμένα, εκείνες που ποζάρει με μαγιό κάνουν χαμό, αφού όπως φαίνεται έχει πάρει τις αναλογίες της μαμάς της, οι οποίες είναι εκπληκτικές.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχαμε μερικές δυσάρεστες εξελίξεις για την Πάολα. Δείτε τι συνέβη.

Πάολα: Η κόρη της είναι φτυστή στο πρόσωπο με τη μητέρα της - Κοινή φωτογραφία στη δημοσιότητα

Απίστευτη είναι η ομοιότητα ανάμεσα στην κόρη της Πάολα, Παολίνα και τη μητέρα της, Μαρία. Στο πρόσωπο είναι ολόιδιες. Η κοινή τους φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα μάλιστα, το αποδεικνύει.

Η Παολίνα με τη γιαγιά της έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνάνε μαζί πολύ χρόνο. Η κυρία Μαρία της κάνει όλα τα χατίρια, αφού είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη θέλησε να ευχηθεί στη γιαγιά της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όσες Μαρίες και αν έχει αυτός ο κόσμος, η καρδιά μου χτυπάει έτσι μόνο για μια.. χρόνια πολλά ψυχή μου! Σ’ ευχαριστώ για την υπομονή που κανείς για να με μεγαλώσεις από τις πρωτες τρεις μέρες της ζωής μου..», έγραψε η Παολίνα στην ανάρτηση της.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε από την φωτογραφία, γιαγιά και εγγονή έχουν απίστευτες ομοιότητες στο πρόσωπο και είναι και οι δυο κούκλες. Πριν λίγες ημέρες έγιναν γνωστές και οι χαρές για τον πρώην σύζυγό της.