Νίκος Γεωργιάδης: "Άδειασε" όσους σχολίασαν την αποχώρηση του από το Ευτυχείτε

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Γεωργιάδης:

Έχει σχολιαστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες το γεγονός πως ο Νίκος Γεωργιάδης αποχώρησε από το πάνελ του Ευτυχείτε. Ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό σχολίασε τα όσα γράφονται.

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! εμφανίστηκε στην εκπομπή την περασμένη Παρασκευή και στην συνέχεια ανέβασε στον λογαριασμό του ένα story που έγραφε «Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα, χωρίς φασαρία»..

Ο ίδιος επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας του από το Ευτυχείτε και τόνισε πως στο κανάλι, με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, αποφασίστηκε ο περιορισμός των ανθρώπων στο πάνελ. Έτσι, εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου μαζί της θα βρίσκονταν τα παλαιότερα μέλη της εκπομπής, δηλαδή ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Οι υπόλοιποι δεν θα εμφανίζοντας καθημερινά και η παρουσία τους θα γινόταν εναλλάξ. Μάλιστα φέτος στην εκπομπή συνωστίστηκαν πολλοί δημοσιογράφοι με το ίδιο αντικείμενο έτσι ώστε να μην έχουν τον χρόνο που τους αρμόζει. Δείτε εδώ και ένα περιστατικό κατά το οποίο έμεινε άφωνη στον αέρα του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης με δύο νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό του έστειλε το εξής μήνυμα:

"Μην πιστεύεις όσα διαβάζεις” έγραψε στη μια του ανάρτηση ο γνωστός δημοσιογράφος, και η δεύτερη έγραφε, “Οι άνθρωποι πάντα θα διαδίδουν φήμες για σένα. Oι άνθρωποι πάντα θα προκαλούν δράματα που σε αφορούν αλλά το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις το ανάστημά σου και να χαμογελάσεις”.

νίκος γεωργιάδης ευτυχείτε
νίκος γεωργιάδης ευτυχείτε

Ευτυχείτε: Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Μόλις πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή μία ξαφνική αποχώρηση που σημειώθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου. Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που εντάχθηκαν φέτος στο πάνελ και η συνεργασία τους, έληξε άδοξα.

Η πρωινή εκπομπή του Open ξεκίνησε φέτος με ανανεωμένο πλάνο ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν μερικές αλλαγές στην φόρμα της εκπομπής λόγω της αποχώρησης που σημειώθηκε.

Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε ξαφνικά από το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου

Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργιάδη. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγω της αποχώρησής του από την εκπομπή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχει κάνει unfollow από τα social media, την Κατερίνα Καινούργιου.

Νίκος γεωργιάδης