Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο λόγος που δεν μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο στην Ιταλία - "Έπρεπε απότομα να..."

Η αποκάλυψη για την εποχή που δούλευε ως ηλεκτρολόγος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο λόγος που δεν μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο στην Ιταλία -

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Roomies στο Mega το μεσημέρι του Σαββάτου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την ζωή του στην Ιταλία και τον λόγο που δεν μπορούσε δουλέψει ως μοντέλο.

«Από μικρός μου άρεσε η άθληση. Οπότε, όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν πολύ σωματώδης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω, έπρεπε απότομα να χάσω κάποια κιλά» αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε: «Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη»

Στην συνέχεια αποκάλυψε για την εποχή που δούλευε ως ηλεκτρολόγος αλλά και για το έργο του στο στ΄΄αδιο Καραισκάκη.

Δεν μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά. Πριν από αυτά εργαζόμουν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ήμουν από την αρχή του έργου. Βαριά βιομηχανία. Το μικρότερο έργο που έκανα ήταν τα ηλεκτρολογικά του Καραϊσκάκη το 2002.

Μεγαλώνοντας κατάλαβα στη ζωή ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι σκέφτεσαι σου έρχεται. Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το NLP, κάνω θεραπεία με αγγέλους. Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας από τότε που γεννιόμαστε.

Κάποιοι έρχονται παρωδικά για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά έχουμε και το στάνταρ από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δείτε την εξομολόγηση του για την Μαρία Καλάβρια.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση για το μπότοξ και η εξομολόγηση για την Μαρία Καλάβρια - "Δεν είναι εύκολο να..."

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Style me up, και τα σχόλια που άκουσε για την φωτογράφιση της εκπομπής περί μποτοξ τον ενόχλησαν πολύ. Θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και να ξεκαθαρίσει για τις σχέσεις του με την Μαρία Καλάβρια.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως ο Δημήτρης κάτι έχει πειράξει στο πρόσωπο του αφού είδαν την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής Style me up.

Ο ίδιος για να κλείσει αυτά τα στόματα δήλωσε:

"Μου είπανε πολλοί για τη φωτογράφιση που έκανα για το Open. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μαύρισα τόσο πολύ. Άνοιξε και το μαλλί μου. Πώς με βλέπεις; Δεν έχω πειράξει κάτι, κουνιούνται όλα"

Στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του και την Μαρία Καλάβρια δήλωσε:

"Είχα φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο. Ήμουν κοντά στο να κάνω και πρόταση ε, και όπως πήγα, ήρθα. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε δυόμιση χρόνια", ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την προσωπική του ζωή.

"Δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσω την τωρινή μας σχέση. Υπάρχουν συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θέλει ειδικό χειρισμό"