Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρίνα όταν είδε τον Βασιλάκο στον αέρα του ALPHA

Δεν άντεξε!

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρίνα όταν είδε τον Βασιλάκο στον αέρα του ALPHA
News 08.11.2020 15:17
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένη στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρίνα που έφυγε οικειοθελώς από το The Bachelor. H πρώην παίκτρια δεν ΄άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν είδε σε βίντεο τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Μαρίνα, ήταν η πρώτη κοπέλα που "έριξε χυλόπιτα" στο Παναγιώτης και δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο του καθώς δεν άντεξε την πίεση του παιχνιδιού και ζήλευε πολύ όσες πλησίαζαν τον Παναγιώτη δηλώνοντας ερωτευμένη μαζί του.

Μετά την αποχώρηση της βρέθηκε στο καλύτερα δεν γίνεται όπου έβαλε τα κλάματα όταν είδε στην οθόνη ένα βίντεο με της στιγμές της από το παιχνίδί.

Η παίκτρια δήλωσε πως είναι ερωτευμένη και θέλει να κάνει σχέση μαζί του εκτός παιχνιδιού. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Πάγωσε ο Βασιλακος - Δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο και έφυγε μόνης της!

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε σήμερα το Bachelor στην τελετή των ρόδων που άφησε άφωνο τον Βασιλάκο. Μια παίκτρια δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο του και έφυγε οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Μαρίνα η οποία είχε έρθει πολύ κοντά στον Παναγιώτη Βασιλάκο και την θεωρούσαν όλες φαβορί. όταν ήρθε η ώρα να πάρει το τριαντάφυλλο της, δεν το δέχτηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος ήταν πως δεν άντεχε την πίεση του παιχνιδιού και δήλωσε πως είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη αλλά δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Ο Παναγιώτης προσπάθησε να την ηρεμίσει αλλά ήταν μάταιο και η απόφαση της ήταν οριστική.

Οι υπόλοιπες παίκτριες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν.

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα - "Γιατί μου φέρονται έτσι ρε.."

Τον γυναικείο ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άντεξε στο Bachelor η καινούργια παίκτρια Στέλλα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο επεισόδιο της Πέμπτης έκανε την είσοδο της η 23χρονη διαιτολόγος ενώ μια μέρα αργότερα, στο επόμενο επεισόδιο, δέχθηκε τα σκληρά πυρά των αντιπάλων της.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ειδικά πριν από την ψηφοφορία που είναι σημαντικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η νέα παίκτρια του Bachelor, η Στέλλα. «Νιώθω πίεση… Ακόμα και αν διεκδικούμε έναν άντρα θα μπορούσαν να είναι πιο φιλικές! Σίγουρα ήθελαν να με στοχεύσουν, γιατί μπορεί να μην πιστεύουν ότι είμαι δυνατή.

Εντάξει. Δεν το ξέρουν αυτό έτσι κι αλλιώς, απλά το υπέθεσαν με βάση ότι είμαι πιο χαμηλών τόνων και έτσι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα… Γιατί μου φέρονται έτσι ρε γαμώτο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Έξαλλη η Αντζελίνα με την Στέλλα - Σάστισαν όλες

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα - "Γιατί μου φέρονται έτσι ρε.."

Share