Νέο σπίτι για τη Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο σπίτι για τη Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί

Λίγοι μήνες πέρασαν από τη στιγμή που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον οριστικό χωρισμό τους και όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο έχει ήδη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, βρίσκοντας ένα νέο σπίτι.

Η Χαρά Παππά αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της και να μετακομίσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται πλέον.

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Χαράς Παππά και του Μπουράκ Χακί

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της και συγκεκριμένα από το υπνοδωμάτιο της προκειμένου να μάθει τι μπορεί να κάνει μέσα στην καραντίνα, γεγονός που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα αφού αν θυμάστε καλά την προηγούμενη φορά, την είχε περάσει μαζί με τον Μπουράκ Χακί.

Από τη μεριά του βέβαια και ο Μπουράκ Χακί έκανε μία νέα αρχή στη ζωή του. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κανέναν τρόπο να περάσουμε την καραντίνα (πέρα από ταινίες και γουρουνιασμα ) ? ???? #quarantinelife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

Χαρά Παππά: Το συγκινητικό κείμενο μετά το χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

Ένα συγκινητικό κείμενο δημοσίευσε η Χαρά Παππά, μετά το χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Λόγω μάλιστα των όσων γράφει, πολλοί μπορούν να θεωρήσουν πως προορίζεται για τον πρώην σύντροφό της.

Το μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης των Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, αλλά και τα συναισθήματα της.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό σε instastory, ένα μακροσκελές κείμενο που μιλούσε για την αγάπη και δεν γίνεται να μην σας "αγγίξει".

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί χωρισμός

Δείτε εδώ την απόφαση που πήρε το μοντέλο.