Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός Καλύτερα δεν γίνεται η Ναταλία Γερμανού - Η απρόσμενη έναρξη

Τι συνέβη;

Εκτός Καλύτερα δεν γίνεται η Ναταλία Γερμανού - Η απρόσμενη έναρξη
News 08.11.2020 16:48
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στη σημερινή έναρξη του Καλύτερα δεν γίνεται δεν είδαμε την Ναταλία Γερμανού να μας καλωσορίζει όπως όλες τις προηγούμενες φορές. Η ίδια ετοίμαζε μια έκπληξη στους συνεργάτες της.

Στο πρώτο πλάνο της εκπομπής εμφανίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες της και μετά από λίγο έσκασε μύτη η Ναταλία κρατώντας μια τούρτα στα χέρια της η οποία προοριζόταν για την Εβελίνα η οποία σήμερα είχε τα γενέθλια της!

Στην συνέχεια της ευχήθηκαν όλοι και η ίδια ενθουσιασμένη τους ευχαρίστησε καθώς ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Δείτε ακόμα όσα αποκάλυψε για το τέλος της από την τηλεόραση.

καλύτερα ναταλία εβελινα

Ναταλία Γερμανού: Η Μαρία Ιωαννίδου της συμπεριέλαβε στην διαθήκη της - "Δεν θέλω να..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου την Παρασκευή και αποκάλυψε πως στην διαθήκη της έχει συμπεριλάβει την Ναταλία Γερμανού.

Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς, δεν βλεπόμαστε. Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη.»

Το απόσπασμα αυτό σχολιάστηκε από το Καλύτερα δεν γίνεται και την Ναταλία Γερμανού:

«Δεν θέλω να ανοίξω καμία διαθήκη. Θέλω η γυναίκα να ζήσει πολλά χρόνια… Εγώ πιστεύω ότι και τώρα να της ζητήσω κάτι θα μου το δώσει», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το ακούω πρώτη φορά. Μου το έχει ξαναπεί. Ότι όλα τα πράγματα του πατέρα σου που έχω σπίτι, τα χαρτιά του, έχει και κάποια χειρόγραφα… Μου έχει πει ότι όλα αυτά είναι δικά σου. Και τα βιβλία και το γραφείο του...».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Χαμός στο διαδίκτυο με το σχόλιο έπος της Ναταλίας Γερμανού για το The Bachelor - «Ρε την...»

Share