Ελισάβετ Μουτάφη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Όσα δήλωσε

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Όσα δήλωσε

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αλλά το αντιμετώπισε και τελικά το ξεπέρασε. Μίλησες ακόμα για τις δυσκολίες που πέρασε και έδωσε το δικό της μήνυμα.

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά.

Γιατί και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη. Δείτε ποια επιχείρηση ανέλαβε

Έξαλλη η Ελισάβετ Μουτάφη: «Καλό είναι να μην...»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ξέσπασε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου είπε πως «Καλό είναι να μην ρωτάμε μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί».

Η ηθοποιός αποκάλυψε και πολλές άγνωστες πτυχές για την ζωή της αλλά αναφέρθηκε και ακόμη μια φορά στο GNTM.

«Χαρακτήρισα το GNTM τσίρκο, γιατί η παραγωγή ήθελε να φτιάξει κάτι ακραίο για να το δει ο κόσμος. Δεν είναι μόδα» είπε για το ριάλιτι μόδας.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο της δήλωσε: «Δίπλα στον σύντροφό μου, είδα πώς είναι η δημοσιογραφία». Και στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ γάμους, γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα νωρίς… Δεν είχα καμία πίεση από την οικογένειά μου για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά».

Και για τον ερχομό ενός παιδιού σχολίασε: «Είναι πολύ μάγκες οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά.Καλό είναι να μην ρωτάμε μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί».