Άδειασε τα ταμεία του Buckingham η Βασίλισσα Ελισάβετ - Η κίνηση που τράβηξε τα βλέμματα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άδειασε τα ταμεία του Buckingham η Βασίλισσα Ελισάβετ - Η κίνηση που τράβηξε τα βλέμματα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάθε χρόνο κάνει ανταλλαγή δώρων στο παλάτι με όλους τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την βασιλική οικογένεια. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πόσα χρήματα ξοδεύει για τα δώρα αυτά..

Ένας πρώην βοηθός της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun πως η βασίλισσα κάθε χρόνο για να αγοράσει τα δώρα ξοδεύει περίπου 33 χιλιάδες ευρώ και ψωνίζει από το gift shop του παλατιού.

Να τονίσουμε πως οι εργαζόμενοι στο παλάτι μαζί με την οικογένεια αγγίζουν τους 620.

Φέτος λόγω της πανδημίας κανείς δεν γνωρίζει αν θα γίνει η ανταλλαγή των δώρων. Δείτε τι είναι χαραγμένο πάνω στην βέρα της Βασίλισσας.

Αφήνει τον θρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Σε αναβρασμό το Buckingham

Μέσα στο 2020 είδαμε πολλά και ενώ όλος ο κόσμος σχεδόν έχει μπει σε μια δεύτερη καραντίνα, η είδηση που ήρθε από το παλάτι του Buckingham και συγκεκριμένα την Βασίλισσα Ελισάβετ ξάφνιασε τους πάντες.

Σύμφωνα με έναν βασιλικό βιογράφο, τον Robert Jobson η βασίλισσα βρίσκεται σε σκέψεις να αφήσει τον θρόνο για χάρη του γιού της Ουίλιαμ ο οποίος δεν έχει γίνει βασιλιάς και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην γίνει ποτέ «Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν η βασίλισσα γίνει 95 ετών, θα παραιτηθεί», είπε ο Robert μιλώντας στην τηλεόραση στο True Royalty.

Ένας άλλος βασιλικός δημοσιογράφος για το Newsweek, ο Jack Royston ανέφερε «δεν θα το θέλει, αλλά ρεαλιστικά θα φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει παραδώσει τα πάντα στον Κάρολο και θα πρέπει να πάρει τον θρόνο, αλλιώς, πώς κοιτάς τον γιο σου στα μάτια και του λες πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ βασιλιάς;»

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα κάνει πίσω η Βασίλισσα για χάρη του γιου της;