Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη

Μίλησε για τα συμπτώματα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη για ακόμα μια μέρα λόγω κορωνοϊου ήταν εκτός της εκπομπής Roomies και έτσι η Μαρία Σολωμού και η Ντορέτα Παπαπδημητρίου έκαναν μόνες την εκπομπή.

Βέβαια, για να μην υπάρχει είναι έντονη η απουσία της και μιας και η Κατερίνα είναι σε θέση να μιλήσει, έκαναν βίντεο κλήση. Εκεί, η Κατερίνα είπε αρκετές λεπτομέρειες για το πως περνάει την ασθένεια και τι συμπτώματα αντιμετωπίζει καθημερινά.

«Είμαι πολύ καταπληκτικά. Μιλάμε για κουπί δυνατό. Κουπί Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι μια ίωση και έχει κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Υπάρχει έντονη κόπωση. Είχα πυρετό μέχρι χθες (σ.σ. μία μέρα πριν το γύρισμα και τη βίντεο κλήση). Έκανα πολύ υψηλό πυρετό, έφθασε το 39.

Το χαρακτηριστικό του covid είναι ότι κάθε μέρα σου βγάζει και ένα σύμπτωμα... Είμαι από τους ανθρώπους που πρόσεχα πολύ. Έχω να πω ότι πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να προσέχετε». Δείτε εξελίξεις της υγείας της Κατερίνας.

Εκτός Roomies η Κατερίνα Ζαρίφη - Η επίσημη ανακοίνωση

Οι Roomies θα επιστρέψουν στις οθόνες μας σήμερα Σάββατο 7/11 στις 16:00 για να μας καλωσορίσουν στο σπίτι τους αλλά από την παρέα τους θα λείπει η Κατερίνα Ζαρίφη, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την εκπομπή.

Η Κατερίνα, πριν μέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αυτό την κρατάει μακριά από όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι. Ωστόσο, στην παρέα των Roomies θα έρθει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ντορέττα και η Μαρία, ανακαλύπτουν εναλλακτικές θεραπείες για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Μας συστήνουν τον αθλητή Win Hoff- Iceman που είναι γνωστός για την ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες ψύξης και δοκιμάζουν την αντοχή τους κάτω από το κρύο νερό. Ακόμη, κάνουν face yoga, παρακολουθούν tips ανδρικής μόδας και ενημερώνονται από την Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο, του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» Μυρτώ Αστρίτη για όλα τα νέα γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.