Στέφανος Μιχαήλ: Έπεσε το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του

Δείτε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στέφανος Μιχαήλ: Έπεσε το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι αδιαπραγμάτευτα από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Η φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram του έκοψαν την ανάσα!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σειρά 8 λέξεις και καθημερινά τον βλέπουμε να παίρνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο του όπως θα δούμε φωτογραφήθηκε από τον Πάνο Γιαννακόπουλο για το περιοδικό Down Town Κύπρου.

Έτσι ανέβασε στον λογαριασμό του κάποιες από αυτές και έβαλε φωτιές! Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει γυμνή φωτογραφία στο instagram! Δείτε την εδώ

στεφανοσ μιχαηλ

Ένα μωρό έφερε χαρά στην ζωή του Στέφανου Μιχαήλ - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις

Προχθές, ο Στέφανος Μιχαήλ ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις έγινε νονός, καθώς βάφτισε το μωράκι ενός φιλικού του ζευγαριού. Το μυστήριο τελέστηκε στην Λεμεσό και ο μικρός πήρε το όνομα “Νικόλας”. Από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, από το πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ δεν έλειπε η Νάταλι Κάτερ.

Οι δύο τους μάλιστα, πόζαραν αγκαλιά στη δεξίωση έχοντας πίσω τους τον εντυπωσιακό μπουφέ και η Νάταλι δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις εν λόγω φωτογραφίες.

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Στέφανος Μιχαήλ: Ο ηθοποιός από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά

O Στέφανος Μιχαήλ από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά. Ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα με την συμπρωταγωνίστρια του και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους;

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε μέσω skype από το κτήμα του στην Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο γνωστός ηθοποιός μια ωραία συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Στέφανο Μιχαήλ: «Έγινε ένας ντόρος για ένα unfollow. Ότι έκανες unfollow και σε έκανε unfollow η Δανάη Παππά και τι έχει γίνει με αυτό».

Από την πλευρά του, ο ίδιος δε δίστασε να απαντήσει: «Παιδιά εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω».