Πηνελόπη Πλάκα: Γιόρτασε τα γενέθλια της μια μέρα αφού νόσησε από κορωνοϊό

Η ιδιαίτερη εμφάνιση της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Πλάκα: Γιόρτασε τα γενέθλια της μια μέρα αφού νόσησε από κορωνοϊό

Η Πηνελόπη Πλάκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μια μέρα αργότερα είχε τα γενέθλια της! Δεν το έβαλε κάτω και τα γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο στο σπίτι της!

Με δυο πολύ όμορφες φωτογραφίες και την ίδια να ποζάρει με μια υπέροχη τούρτα έγραψε στην λεζάντα:

«Τα πιο ιδιαίτερα ξεχωριστά και συγκινητικά γενέθλια μέχρι τώρα. Σίγουρα θα μου μείνουν αξέχαστα…Για έναν λόγο! Και αφού με βρήκαν με πολύ ελεύθερο χρόνο ευκαιρία για αναθεώρηση. Και άντε πάλι απο την αρχή! Πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο έρχονται. Αυτή είναι η δικιά μου..θετική όψη του νομίσματος! Σας Ευχαριστώ για τις ευχές! Και σε εσάς τα καλύτερα! Δείτε ακόμα ποιές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη

ps1 Απόλυτο θέμα τούρτας ο Πλάτανος μου!

ps2 φυσική μέσα στο σπίτι μόνο με την κρέμα μου και no make up»

πηνελόπη πλάκα γενέθλια

Πηνελόπή Πλάκα: Τα πρώτα λόγια της αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό - "Δεν είναι ντροπή...

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε εχθές και η Πηνελόπη Πλάκα όπως πολλοί ακόμα εγχώριοι της showbiz. Η ηθοποιός σήμερα ανήμερα των γενεθλίων της έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

“Αγαπημένοι μου χθες διαγνώστηκα θετική στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα κόπωση, πονοκέφαλος, πυρετός. Παρ’ όλα αυτά προς το παρόν είναι όλα ελεγχόμενα. Προφανώς είναι αρκετά μεταδοτικός και επιθετικός ιός. Μένω στο σπίτι και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσούντες. Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας μετά από μηνύματα και τηλέφωνα. Καλύτερα να το μάθετε από μένα, άλλωστε δεν είναι ντροπή¨ ήταν όσα έγραψε η Πηνελόπη Πλάκα στην ανάρτησή της. Σοκάρει ο αριθμός των σημερινών θυμάτων.

πλακα