Big Brother: Αγνώριστη η Χριστίνα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Τέλος το μελαχρινό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αγνώριστη η Χριστίνα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother είναι αναμφίβολα η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία όμως πριν κάποιες μέρες αποχώρησε από το παιχνίδι. Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τις τελευταίες να φανερώνουν την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Την Χριστίνα την γνωρίσαμε μελαχρινή και ομολογουμένως της πάει φοβερά. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για κάποιες αλλαγές, ειδικά όσον αφορά το χρώμα, που μπορείς πολύ εύκολα να το αλλάξεις.

Έτσι, η πρώην παίκτρια αποφάσισε να αποχωριστεί το μαύρο και να γίνει... κοκκινομάλλα! Είναι μια πολύ ωραία αλλαγή και την γλυκαίνει αρκετά! Τι αποκάλυψε η Χριστίνα για το ροζ βίντεο;

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με το καινούργιο της μαλλί!

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά κοκκινομάλλα

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά χρώμα

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά

Πανικός στο Instagram με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας από το Big Brother

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της, η Χριστίνα Ορφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Big Brother και προκάλεσε κανονικό πανικό στο Instagram!

Ήταν μία από τις παίκτριες που συζητήθηκαν πολύ μέσα στο παιχνίδι τόσο λόγω του χαρακτήρα της όσο και από την εκρηκτική εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο κάθεται στον καναπέ του σπιτιού, και έγραψε: «@skaitv.gr @grbigbrother @bigbrotherskaitv Η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω ζήσει ! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης». Δείτε τη εδώ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μαζί με την Αφροδίτη.

Big Brother: Θύελλα αντιδράσεων με την Χριστίνα - Η φωτογραφία με άνδρα στο κρεβάτι

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια φωτογραφία της Χριστίνας Ορφανίδου από το Big Brother, όπου ποζάρει στο κρεβάτι με άνδρα και αυτός δεν είναι ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Μπορεί κατά την αποχώρηση της από το παιχνίδι να έκραξε πολύ τον παίκτη γιατί δεν της φέρθηκε σωστά, αλλά πολύ ανώριμα, ωστόσο, όπως φαίνεται προχώρησε σε... άλλη αγκαλιά.

Η συμπεριφορά της Χριστίνας Ορφανίδου μάλιστα, κατά τη διάρκεια του LIVE της Παρασκευής σχολιάστηκε αρνητικά από τους τηλεθεατές, κυρίως λόγω των επιθέσεων που του έκανε.

Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου σύντροφος