«Λύγισε» το διαδίκτυο με την Βάσω Λασκαράκη - Σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων

Το συγκινητικό μήνυμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την Βάσω Λασκαράκη - Σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων

Το διαδίκτυο «λύγισε» με μια μόνο ανάρτηση της η Βάσω Λασκαράκη, η οποία και σήκωσε γρήγορα θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια, που ήταν πολύ υποστηρικτικά.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου μιλούσε για την καμπάνια ΑΜΚΕ Μαζί για τον Διαβήτη, με σκοπό την ενημέρωση για τη σωστή πρόληψη.

«Συμμετέχω και εγώ στην καμπάνια της ΑΜΚΕ @meodigotodiaviti με σκοπό την σωστή ενημέρωση για την πρόληψη της νόσου.
Μια διαδικασία απλή και γρήγορη ...
@elena_asimakopoulou you are next
14/11 παγκόσμια ημέρα Διαβήτη», έγραψε στη λεζάντα της, ενω βρίσκεται σε καραντίνα και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με την κόρη της.

Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία δημόσια έκκληση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή αλλά και από τη δουλειά της.

Την ίδια στιγμή, αξιοποιεί τη δημοτικότητα που έχει στο Instagram προκειμένου να μιλήσει για σημαντικά θέματα και να ζητήσει τη βοήθεια των followers της. Αυτή τη φορά το έκανε για τη μικρή Αναστασία, μία υπόθεση που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο.

Για την περίπτωση της μικρής Αναστασίας μάλιστα μίλησε χθες στην εκπομπή της και η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή είναι η έκκληση της Βάσως Λασκαράκη που έφερε ρίγη συγκίνησης

Βάσω Λασκαράκη ανάρτηση