The Bachelor: Ο Βασιλάκος παράτησε αυτή την κοπέλα για να μπει στο παιχνίδι - Ήταν χρόνια σε σχέση μαζί της

Είναι καρακουκλάρα! Μελαχρινή και με άψογες αναλογίες στο σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ο Βασιλάκος παράτησε αυτή την κοπέλα για να μπει στο παιχνίδι - Ήταν χρόνια σε σχέση μαζί της

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος τώρα να δηλώνει εργένης, ωστόσο πριν μπει στο The Bachelor, ήταν χρόνια σε σχέση. Την τότε κοπέλα του ωστόσο, την... παράτησε για να μπει στο παιχνίδι και να βρει την γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί.

Ο Έλληνας bachelor αρχικά να πούμε για όσους μέχρι σήμρα δεν γνωρίζουν, είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Στη συνέχεια ωστόσο, πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας. Υπάρχει ωστόσο, ντοκουμέντο που «καίει» το The Bachelor. Είναι στημένο το ριάλιτι του ALPHA;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος όμως πλέον, ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι το οποίο σημειώνει ως επάγγελμά του και στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

View this post on Instagram

????#TheBachelorGR #AlphaTV

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12) on

Αυτή είναι η κοπέλα ωστόσο που παράτησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για να μπει στο The Bachelor

Πριν μπει λοιπόν στο The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος και γίνει νούμερο ένα αναζήτηση στη Google και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, ήταν ζευγάρι με το 21χρονο μοντέλο Ντιάνα Χομτζίλα.

Το μοντέλο μάλιστα, με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Ντιάνα Χομτζίλα Παναγιώτης Βασιλάκος σχέση

Παναγιώτης Βασιλάκος πρώην σύντροφος

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor σχέση

Κούκλος ο πατέρας του Βασιλάκου όταν ήταν νέος - Η φωτογραφία που μοιάζουν απίστευτα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ομολογουμένως ο πιο περιζήτητος εργένης αυτή την περίοδο. Η φωτογραφία που μας δείχνει τον πατέρα του στα νιάτα του μας άφησε με ανοιχτό το στόμα αφού είναι εξίσου κούκλος.

Ο Παναγιώτης είχε ποστάρει πριν από λίγο καιρό μια φωτογραφία με τους γονείς του και την γιαγιά του και σε αυτή είδαμε από που έμοιασε!

«When life begins and love never stop», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

βασιλάκος γονείς