Αννίτα Πάνια: Έφυγε από την εκπομπή της και την "άδειασε" - «Ήταν ένα αστείο που...»

Ποια δεν θα πήγαινε ξανά στην εκπομπή της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Έφυγε από την εκπομπή της και την

Πρώην συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια, μπορεί να έφυγε από την εκπομπή της «Αννίτα Κοίτα», ωστόσο δεν δίστασε να την "αδειάσει" λέγοντας πως δεν θα το έκανε ξανά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε στο Happy Day, για την προσωπική της ζωή, τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, αλλά και για την απόφαση να σταματήσει να τρώει κρέας.

«Προτιμώ να παραμορφωθώ από τη βαρύτητα του χρόνου παρά από το φούσκωμα της ματαιοδοξίας μου. Προσέχω τη διατροφή μου, τρώω τα πάντα εκτός από κρέας. Έκανα διατροφή, γιόγκα και διαλογισμό και ήμουν σε τρομερή διάθεση.

Όταν έφαγα κρέας άρχισα να κλαίω, μου χάλασε η διάθεση. Ο οργανισμός μου ήταν πολύ “καθαρός” από τοξίνες και πήρα κάποιες από το ζωάκι που έφαγα. Το κρέας δεν έχει τίποτα θρεπτικό να δώσει. Τρώω όμως ψαράκι. Ότι περπατάει δεν το τρώμε. Θα ξαναέκανα το “Housewives”. Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, εμείς ήμασταν παρθεναγωγείο.

Αννίτα Πάνια Αννίτα Κοίτα Ιωάννα Σουλιώτη

Στην Αννίτα Πάνια ήταν ένα αστείο που περάσαμε ωραία, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Αν τύχει να παντρευτώ ξανά, έτυχε. Αν δεν τύχει, ακόμα καλύτερα. Είμαι ελεύθερη και ωραία αυτή την περίοδο. Με φλερτάρουν από παντού», είπε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Να πούμε πως όταν η Αννίτα Πάνια δεν έχει υποχρεώσεις με την εκπομπή της, λατρεύει να περνάει χρόνο με τον Νίκο Καρβέλα και τον σύντροφο της.

Αννίτα Πάνια: Η Τόνια Κούμπα "αδειάζει" την εκπομπή της - «Όταν εγώ υπογράφω...»

Την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, "άδειασε" η Τούνια Κούμπα σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες και συγκεκριμένα στην κάμερα του Happy Day.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Να πούμε πως την Τόνια Κούμπα, την γνωρίσαμε καλύτερα πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι και πως ετοιμάζει κάτι νέο επαγγελματικά.

Ωστόσο, μετά από λίγες εβδομάδες, αποφάσισε να φύγει από το πλευρό της Αννίτας Πάνια και έκανε σήμερα γνωστό το λόγο.

«Αποχώρησα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια γιατί δεν συμφωνούσα με τη θεματολογία και την αισθητική», είπε αρχικά η Τόνια Κούμπα.

«Όταν εγώ υπογράφω και λέω ότι λίγο θα έχω μια πιπεράτη διάθεση να σχολιάσω καυστικά ή και όχι ανθρώπινα, πάντα, την καθημερινότητα και αυτά που συμβαίνουν, ο χαρακτήρας μου δεν με άφησε να αγκαλιάσω περιπαικτικά κόσμο που ήρθε με λίγη αφέλεια και πάρα πολλή διάθεση να δείξει τη δική του τρέλα εντός και εκτός εισαγωγικών», είπε στη συνέχεια.