Καλημέρα Ελλάδα: Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης - Λύγισε στον αέρα

Απίστευτη συγκίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλημέρα Ελλάδα: Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης - Λύγισε στον αέρα

Συγκίνηση προκάλεσε στον Γιώργο Παπαδάκη ένα βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας.

Αφορμή στάθηκαν τα 25 χρόνια για το «Χαμόγελο του παιδιού» και συγκινημένος ο παρουσιαστής είπε απευθυνόμενος στον Κώστα Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του φιλανθρωπικού οργανισμού, που είχε χάσει το παιδί του, τον Αντρέα: «Κώστα πέρασαν 25 χρόνια από τότε που ο μικρός Αντρέας, ο γιος μας, ο Αντρέας μας έκανε αυτό το θαύμα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω τον αγώνα σου, την αγωνία σου, την κλονισμένη υγεία σου για να κάνεις αυτή την υπόσχεση πραγματικότητα. Τα αξίζεις αυτά τα λόγια φίλε κι αδελφέ»!

Και υπογράμμισε: «Είναι περίεργα τα συναισθήματα, μου θύμισε στιγμές που λύγισα πάρα πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της εκπομπής και αν δεν ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Τάσος ο Ζορμπάς που από το ακουστικό προσπαθούσαν να φέρουμε εις πέρας αυτό το θαύμα που γινόταν με ένα μικρό παιδί λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του».

Δείτε την στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως ο Παπαδάκης δουλεύει από το σπίτι του εν μέσω πανδημίας λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον ΑΝΤ1!

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης - Ο θάνατος στον ΑΝΤ1 που τον συγκλόνισε

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για έναν θάνατο συναδέλφου και φίλου του που τον συγκλόνισε.

Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε και δημόσια το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι στο παρελθόν είχε πάει καλεσμένος σε ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε και του έκανε εντύπωση η ευγένεια με την οποία αντιμετώπιζε όλους τους συναδέλφους του.

«Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε έναν συνάδελφο και φίλο που έφυγε από τη ζωή. Ο Κώστας Μπατής. Στα 61 του χρόνια ο Κωστής. Τον πρόδωσε η καρδιά του τον Κώστα. Ένα μεγάλο ταλέντο ο Κώστας. Όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στο μπάσκετ μπήκε στην αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν στον ΑΝΤ1 για αρκετά χρόνια. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος. Πατέρας δυο παιδιών… Καλό ταξίδι ρε Κωστή, καλό ταξίδι» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αυτός είναι ο συνάδελφος του Γιώργου Παπαδάκη που πέθανε και ο θάνατος του τον συγκλόνισε

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Μπάτης, δημοσιογράφος και πρώην μπασκετμπολίστας.

Θλίψη στον αθλητισμό, αλλά και στο χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πέθανε το Σάββατο το βράδυ ο Κώστας Μπατής. Ο πρώην μπασκετμπολίστας και συντάκτης του μπάσκετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών. Ο Κώστας Μπατής είχε διατελέσει αθλητής του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και του Εσπέρου, ενώ ήταν και διεθνής. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έγινε σχολιαστής αγώνων.

Ο Κώστας Μπατής, εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης με γεμάτη παρουσία σε περιοδικά, εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές γράφοντας και μιλώντας για την «πορτοκαλί θεά». Ο Κώστας Μπατής ήταν και σχολιαστής, αλλά και σπόρτκαστερ αγώνων μπάσκετ. Πέθανε ο 18χρονος Νίκος Καραγεώργος.

Ο Κώστας Μπατής γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1959. Υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδων και Εφήβων). Με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 1974 έως το 1982 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1975.