Ευτυχείτε: Αδιανόητο σαρδάμ από την Καινούργιου - Αντί για Λιάγκας είπε..

Δεν θα πιστέψετε τι είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχείτε: Αδιανόητο σαρδάμ από την Καινούργιου - Αντί για Λιάγκας είπε..

Το πρωί της Δευτέρας, ένα σαρδάμ της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε απίστευτα αστείες αντιδράσεις στο πλατό του Ευτυχείτε και του OPEN. Η παρουσιάστρια ήθελε να κάνει μια αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα, η οποία δεν πήγε και τόσο καλά!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον. Έτσι η Κατερίνα, με αφορμή το ρεπορτάζ, ήθελε να αποκαλύψει όσα ξέρει για τις συνεργασίες του παρουσιαστή.

Με άλλα λόγια, εκεί που ήθελε να πει "ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα πάει στο MEGA»" είπε το αδιανόητο "Ο Γιώργος Μέγκας".

Εννοείται πως όλα αυτά προκάλεσαν απίστευτο γέλιο και μια θύελλα χιουμοριστικών αντιδράσεων. Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου! Τι συνέβη;

Η απίστευτη κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - «Σκάλωσαν» οι συνεργάτες της

Ένα αρκετό απρόσμενο και απρόοπτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε" αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου. Μια συγκεκριμένη κίνηση της παρουσιάστριας έκανε τους συνεργάτες της "σκαλώσουν" έντονα.

Συγκεκριμένα, λόγω της σημερινής ημέρας, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να εμφανιστεί ακόμη μια όμορφη και να φορέσει ένα συγκλονιστικό φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, τις οποίες βέβαια δεν φορούσε αλλά.. κρατούσε στα χέρια της!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την χτύπησαν και την τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να βγει ξυπόλητη στο πλατό κρατώντας τες στο χέρι. Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής!

Η Κατερίνα εξήγησε: «Χρόνια πολλά! Συγγνώμη που λέω Χρόνια πολλά και βλέπετε εσείς αυτό το πλάνο, αλλά με χτύπησαν τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω καν»!

κατερίνα καινούργιου περιστατικό

κατερίνα καινούργιου ξυπόλητη

Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολο το βράδυ για την παρουσιάστρια του "Ευτυχείτε" - Τι της συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην σημερινή της εκπομπή "Ευτυχείτε" δεν καλημέρισε με ιδιαίτερη χαρά τους συνεργάτες και τηλεθεατές της αφού το περασμένο βράδυ δεν κατάφερε να κοιμηθεί με ηρεμία.

Η αγανάκτηση της κατά την διάρκεια της εκπομπής ήταν αρκετά έντονη με αποτέλεσμα να διακόψει τη ροή και να κάνει μια εύλογη ερώτηση στους συνεργάτες της αναφορικά με την αιτία του εκνευρισμού της... δηλαδή τα κουνούπια!

Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Σας τσιμπάνε και εσάς τα κουνούπια; Σκνίπες στο πρόσωπο, στο σώμα, στα πόδια… κοιμήθηκα και τα σκότωνα παντού. Τι γίνεται πού θα πάει αυτός ο Οκτώβρης; Τι είναι αυτό το πράγμα; Τι γλυκοαίματη που είμαι»!