Ο Χρήστος Χολίδης τα αποκαλύπτει όλα για την προσωπική του ζωή: "Μου λείπει, αλλά.."

Τι δήλωσε ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Χρήστος Χολίδης τα αποκαλύπτει όλα για την προσωπική του ζωή:

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Χρήστος Χολίδης και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την προσωπική του ζωή. Η Σταματίνα, εννοείται, τον "τάραξε" στις ερωτήσεις, θέλοντας να τον στριμώξει όσο περισσότερο μπορεί!

Δείτε παρακάτω τον διάλογο που ακολούθησε:

-Στην καραντίνα είχες κάποια σχέση να μοιραστείς το χρόνο σου με μια σύντροφο;

-Όχι, ησυχία.

-Την επιζητούσες αυτή την ησυχία ή κάπου πιστεύεις ότι αν ήσουν με μια γυναίκα ίσως να περνούσε πιο δημιουργικά το διάστημα;

-Δημιουργικά, πώς δηλαδή; Να μαγειρεύαμε παρέα;

-Να κάνεις κάποιες συζητήσεις, να δεις μια ρομαντική ταινία…

-Μα τι;; Κάποιος άλλος πρέπει να κάτσει σε αυτόν τον καναπέ, εδώ.

-Να δεις μια ταινία δράσης, αλλά να έχεις μια παρέα έστω.

-Είχα παρέα, ευτυχώς είναι κοντά οι φίλοι μου.

-Επειδή είσαι της συντροφικότητας, δεν σου λείπει σε αυτή τη φάση της ζωής σου κάτι τέτοιο;

-Μου λείπει, αλλά…

-Σου λείπει στη θεωρία, όχι στην πράξη.

-Μπορεί και στην πράξη.

Δεν θα πιστέψετε πως ήταν ο Χρήστος Χολίδης πριν από 19 χρόνια!

Χρήστος Χολίδης: Για πρώτη φορά η αλήθεια με το χαστούκι στην Άντζελα Δημητρίου "Δεν μου έχει ξανασυμβεί να..."

"Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα!" Ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε τα πάντα για πρώτη φορά όσον αναφορά το περιστατικό με το χαστούκι και την Άντζελα Δημητρίου. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει και να αναφέρει όλη την αλήθεια πίσω από το περιστατικό που προκάλεσε "χαμό".

Καλεσμένος στο "The 2night show" o ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό και να τονίσει μάλιστα πως δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όπου χρεώθηκε κάτι το οποίο δεν είχε κάνει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, είπαν ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα κλπ…

Με ενόχλησε που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά.

Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι». Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε τι είχε αναφέρει η ίδια η Άντζελα Δημητρίου.