Νίκος Χατζηνικολάου: Καλεσμένος "φωτιά" σήμερα 9/11 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Πρόκειται να φτάσει στα ύψη την τηλεθέαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Χατζηνικολάου: Καλεσμένος

Απόψε 9/11 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο σημερινός του ωστόσο καλεσμένος, πρόκειται να βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση.

Αυτός είναι ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Απόψε στις 23:30, στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο σπουδαίος κωμικός και σεναριογράφος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι», μιλά για το πάθος του με τη σάτιρα και αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Τι λέει για την τηλεόραση, την πολιτική και τι απαντά στους επικριτές του;

Η «Ελενίτσα», ο «Σκαραβαίος» και άλλα γνωστά πρόσωπα μιλούν για τον χαρακτήρα του Λάκη Λαζόπουλου.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε δημόσια. Ποιον αποκάλεσε ηλίθιο;

Και επίσημα στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

Μόλις πριν από μερικά λεπτά ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Πόπης Τσαπανίδου με τον ΑΝΤ1. Η γνωστή δημοσιογράφος θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Πόπη Τσαπανίδου ANT1

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

ANT1NEWS: Μπαίνουμε στο κέντρο της είδησης, μένουμε ενημερωμένοι!

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.