Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Είσαι θλιβερός! Πιο ηλίθιος πεθαίνεις"

Ποιες είναι οι κατηγορίες που του προσάπτουν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιβεβαιώνει καθημερινά ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Με αφορμή διάφορα συκοφαντικά σχόλια που ακούγονται προς το πρόσωπο του στο Twitter, αποφασίζει να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, ακόμα και αν εκφράσεις τύπου "είσαι θλιβερός, ηλίθιος" δεν τον αρμόζουν και ιδιαίτερα.

Κάποιος χρήστης του Twitter λοιπόν κατηγόρησε τον Χατζηνικολάου για ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής: «Ρωτάει ο Χατζηνικολάου τον συνήγορο των Αιγυπτίων αλιεργατών αν υπάρχουν στοιχεία ή αν είναι συναισθηματικοί οι λόγοι για τους οποίους ζητάμε την καταδίκη της ΧΑ. 69 κατηγορούμενοι συνιστούν τον Χατζηνικολάου για καλύτερο ξέπλυμα».

Δες εδώ την έκτακτη ανακοίνωση για το "Ενώπιος Ενωπίω".

Η απάντηση του Χατζηνικολάου ήταν οργισμένη: «Είσαι θλιβερός! Γελοίος! Πιο ηλίθιος πεθαίνεις…».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με άλλον γνωστό χρήστη του Twitter που σχολίασε: «Δημοσιογράφος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου να ξέρει για την εγκληματική δράση Χρυσής Αυγής;» για να πάρει νέα απάντηση από τον γνωστό δημοσιογράφο:

«Καραγκιόζης είσαι… Εξευτελισμένος! Δεν με έχεις ακούσει ή διαβάσει ποτέ! Θλίψη!».

"Η ανοησία..." - Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για τον κορωνοϊό! Με ένα αιχμηρό σχόλιο του θέλησε να πάρει θέση.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησε ότι υπάρχει ιός ενώ αποκάλεσε την μάσκα «φίμωτρο» και κάλεσε τους πάντες να μην τη φορούν.

«Δεν ονομάζεται μάσκα, αλλά ΦΙΜΩΤΡΟ και έχει σκοπό την κοινωνική διάλυση προς μία κοινωνία μούγκας και υποταγής. Εξάλλου, τα ίδια παιδιά που θα φοράνε μάσκα στο σχολείο, αυτά τα ίδια παιδιά θα παίζουν το απόγευμα μεταξύ τους σε παιδικές χαρές ή σε σπίτια χωρίς μάσκες. Επομένως προς τι η επιβολή μάσκας με τη βία; Κανένας μάσκα πουθενά. Και εννοείται όχι στα σχολεία. Όσοι φοβάστε να σας υπενθυμίσω ότι αν δεν πάει κανένα παιδί σχολείο, τότε θα αναγκαστούν να αποσύρουν τη μάσκα θέλουν δε θέλουν. Πανδημία δεν υπάρχει με 250 θανάτους ηλικιωμένων με βαριά νοσήματα που στη συνέχεια βαφτίστηκαν κοβιντ (δήλωση Τσιόδρα) » ανέφερε στην ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής.

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με δημοσίευμα - «Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»

Τα όσα έγραψε ο ποδοσφαιριστής προκάλεσαν την «έκρηξη» του Νίκου Χατζηνικολάου που απάντησε δεικτικά μέσα twitter.

«Η ανοησία περίσσεψε…» σχολίασε ο Δημοσιογράφος