Παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδάκι - Δεν σας πάει το μυαλό ποια είναι

Ευχάριστα τα νέα για την...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδάκι - Δεν σας πάει το μυαλό ποια είναι

Ευχάριστα τα νέα για την πρώην παίκτρια του GNTM η οποία βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδάκι.

Ο λόγος για την... Μαριάννα Παινέση, μια από τις πιο όμορφες κοπέλες που πέρασαν ποτέ από το πλατό του GNTM. Η Μαριάννα κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση στον πολυσυζητημένο διαγωνισμό, κάτι που της έφερε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Μεγαλύτερη όμως χαρά της προκαλεί ο ερχομός του παιδιού της! Η ίδια έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου "Pop Up" και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Εντάξει είμαι πολύ χαρούμενη, τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες κλπ, αλλά το περιμένουμε με το καλό», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Παινέση. Γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος για τρίτη φορά!

Μαριάννα Παινέση έγκυος

Πρώην παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδί - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Σιντορέλα Τόλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του Next top model, που προβαλλόταν σε σεζόν 2010-2011 μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μετά τη νίκη της, λοιπόν, η Σιντορέλα ασχολήθηκε με την χώρο της μόδας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα η 27χρονη πλέον Σιντορέλα Τόλη, βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε το νεαρό μοντέλο με μια φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Σιντορέλα Τόλη, όπως μπορείτε να δείτε, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του καλού της και λάμπει από ευτυχία. Δείτε την απίστευτη αλλαγή πρώην παίκτριας!

Σιντορέλα gntmgntm έγκυος