Θρήνος - Πέθανε η Λένα Τσαλαβούτα

Ασύλληπτο πένθος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η Λένα Τσαλαβούτα

Θρήνος επικρατεί στην κοσμική Αθήνα με την είδηση πως πέθανε η Λένα Τσαλαβούτα σε ηλικία 59 ετών, μια δυμαμική γυναίκα γνωστή στο χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο την οποία και κέρδισε, ωστόσο ο καρκίνος επέστρεψε στα οστά και στο συκώτι και τελικά τη νίκησε, αφήνοντας πίσω τον γιο της, μαθητή 3ης Λυκείου.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου. Ενώ, νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Δημήτρης Φατούρος.

Πέθανε η Λένα Τσαλαβούτα

Ασύλληπτος θρήνος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - «Έφυγε από επιπλοκές του κορωνοϊού»

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Λάμψη», είναι βυθισμένη στον θρήνο.

Με μία ανάρτησή της στο facebook έκανε γνωστό πως έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του συζύγου της από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός, μάλιστα, έστειλε ηχηρό μήνυμά μέσα από το προφίλ της σε όσους είναι αρνητές της πανδημίας.

«Την Τετάρτη κηδέψαμε τον πεθερό μου. Έφυγε από επιπλοκές του κορωνοϊού μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ένας άνθρωπος 75 ετών, τετράγερος, τον οποίο αποχαιρετήσαμε σε μια σύντομη πρωτόγνωρη τελετή. Τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι γι’αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Έχω πάνω από 4.500 φίλους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 4.500 δεν θα μπορείτε πια να πείτε ότι δεν ξέρετε κάποια οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της από τον κορωνοϊό. Γνωρίζετε εμένα». Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Κωνσταντίνος Αντίοχος.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου θάνατος πεθερού

Θρήνος - Νεκρή η Κατερίνα Καρνάρου

Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα, δε ηλικία 115 ετών. Σύμφωνα με το patrisnews.gr γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της.

Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελ. Βενιζέλος στην Ελλαδα, ήταν 8 χρόνων όταν έληξαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ήταν 13 ετών όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ήταν 17 ετών στην Μικρασιατική Καταστροφή, ήταν 39 όταν φύγανε οι Γερμανοί κατακτητές από τη χώρα μας και 62 όταν έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Κατερίνα Καρνάρου νεκρή

Έζησε όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα του προηγούμενου αιώνα, μια υπερπλήρης ζωή από τις αρχές του 1900 έως το «μαύρο» 2020.

Από την ζωή έφυγε και ο Πέτρος Κουναλάκης!

Πηγή: iefimerida.gr