Ανατροπή με το Πάμε Δανάη στο Mega - Εξελίξεις με την εκπομπή

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή με το Πάμε Δανάη στο Mega - Εξελίξεις με την εκπομπή

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε μία μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να γίνει στο Πάμε Δανάη στο Mega, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο το κοινό.

Η εκπομπή σήμερα ξεκίνησε σε διαφορετικό ωράριο αφού έγινε τρίωρη. Επιπλέον, η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε ακόμα μία αλλαγή που θα γίνει στην εκπομπή της, η οποία αυτή τη φορά, αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι και συγκεκριμένα, μία νέα στήλη που πρόκειται να προστεθεί.

Αυτή είναι η ανατροπή που θα γίνει με το Πάμε Δανάη στο Mega

H Ζωή Δημητράκου μετά την επιτυχημένη εκπομπή «Γυμναστική... από Σπίτι» της πρώτης καραντίνας, έρχεται ξανά να μας κρατήσει σε φόρμα μέσα από την συχνότητα του MEGA αυτή τη φορά, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μιας και είπαμε για τη Δανάη Μπάρκα, δείτε εδώ πώς της απάντησε ο Τάκης Χατζής στα σχόλια που έκανε για τη συνέντευξη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

MEGA: Επέστρεψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Η αντίδραση της Μπάρκα

Στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, στον αέρα του MEGA επέστρεψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το τέλος της περιπέτειας της με τον κορωνοϊύ, με την Δανάη Μπάρκα να είναι ενθουσιασμένη.

Με που συναντήθηκαν στο πλατό ξεκίνησαν το χορό, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας.

«Δεν το πιστεύω ότι είμαι εδώ. Σας έβλεπα από το σπίτι και έλεγα πότε θα έρθει η ώρα; Είμαι πανευτυχής και θέλω να στείλω και το μήνυμα ότι πραγματικά ο κόσμος εδώ μέσα με αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλά, γιατί όπως έχω ξαναπεί υπάρχει πάρα πολύ bullying με το θέμα το κορονοϊού. Αλλά πραγματικά ο κόσμος εδώ πέρα χάρηκε πάρα πολύ που με είδε» είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Έτσι έκανε γνωστό πως είναι θετική στον ιό.