Απίστευτο περιστατικό στα παρασκήνια του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Κίτσου - Βίντεο ντοκουμέντο

Τι συνέβη με την πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στα παρασκήνια του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Κίτσου - Βίντεο ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ανέβασε ένα βίντεο κανονικό ντοκουμέντο στο οποίο παρουσιάζεται, ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου στα παρασκήνια του ΑΝΤ1.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι πολύ καλοί φίλοι και πολλές φορές μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά, ο τηλεοπτικός Λάμπρος, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο πιάνει επ' αυτοφώρω την Μαρία Κίτσου στα backstage των γυρισμάτων.

Αυτό είναι το απίστευτο περιστατικό με τη Μαρία Κίτσου στα παρασκήνια του ΑΝΤ1

«Εδώ στα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών”», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, όταν μπροστά του είδε τη Μαρία Κίτσου να τραγουδάει και να χορεύει το «Χόρευε τουίστ».

«Πετροβασίλη, τι κάνεις εδώ;», τη ρωτά με αυστηρό ύφος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος φυσικά τον καθηγητή Φλωρά από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο».

Δείτε εδώ τον απίστευτο χαρακτηρισμό της Βάνας Μπάρμπα για την Μαρία Κίτσου.

Μαρία Κίτσου: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας των Άγριων Μελισσών!

Η τηλεοπτική «Λενιώ» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, που έχει καθηλώσει με την ερμηνεία της, ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου με τον μουσικοσυνθέτη και σε συνέντευξή της παλαιότερα στην Real News είχε αναφέρει:

«Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι, Μαρία Κίτσου και Μίνωας Μάτσας, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ήταν ένας αθόρυβος και βελούδινος χωρισμός και οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ το ότι χώρισαν, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεργαστούν επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παίξει στην παράσταση «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υπογράφει και την σκηνοθεσία, με τον Μίνωα Μάτσα να επιμελείται την μουσική.

Δείτε το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της Μαρίας Κίτσου από την σειρά Άγριες Μέλισσες

Μαρία Κίτσου πρώην συντροφος