Άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ η Δούκισσα Νομικού - Ασύλληπτες φωτογραφίες

Αγνώριστη εκείνη και η μαμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ η Δούκισσα Νομικού - Ασύλληπτες φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να ανοίξει το οικογενειακό της άλμπουμ και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από ασύλληπτες φωτογραφίες, στις οποίες είναι αγνώριστη τόσο η ίδια όσο και η μαμά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι λόγω του καθολικού lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα, έχει βρει τον χρόνο που χρειάζεται για να θυμηθεί μερικές όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε με τους γονείς της για να τους δει για τελευταία φορά πριν ξεκινήσει το lockdown. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν.

Αυτή τη φορά, είδαμε μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια στις οποίες ποζάρει τόσο με τους γονείς της όσο και με τον αγαπημένο της αδερφό.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το οικογενειακό της άλμπουμ που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού αδερφός
Δούκισσα Νομικού οικογένεια
Δούκισσα Νομικού γονείς

Τεράστια συγκίνηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Τεράστια συγκίνηση επικράτησε στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού, μετά από μερικά δώρα που δέχτηκε από τον οργανισμό «Μαζί για το παιδί», με αφορμή τα γενέθλια της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι Πρέσβειρα του οργανισμού και δεν γινόταν να μην της κάνουν την πιο όμορφη έκπληξη αυτή την σημαντική για την ίδια, ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο άνοιγε τα δώρα της και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της.

«Αυτά είναι τα πιο ωραία δώρα που έχω λάβει στη ζωή μου!

Η συγκίνηση μου στην έκπληξη που μου ετοίμασε το @mazigiatopaidi με όλα τα παιδιά είναι τεράστια. Τόσες ζωγραφιές, τόσα αληθινά αριστουργήματα, τόσες ευχές, τόση αγάπη από τα υπέροχα πλάσματα που τόσο λατρεύω. Είμαι και θα είμαι για πάντα δίπλα τους, αλλά στην πραγματικότητα εκείνα είναι κοντά μου για να με γεμίζουν αισιοδοξία με τη φαντασία τους, τα όνειρα τους, την αγάπη τους για ζωή.

Ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως τα γενέθλια της η Δούκισσα Νομικού, τα γιόρτασε με την οικογένεια της και την πιο παιχνιδιάρικη τούρτα.

View this post on Instagram

Η συγκίνηση μου στην έκπληξη που μου ετοίμασε το @mazigiatopaidi με όλα τα παιδιά είναι τεράστια ❤️???????? Τόσες ζωγραφιές, τόσα αληθινά αριστουργήματα, τόσες ευχές, τόση αγάπη από τα υπέροχα πλάσματα που τόσο λατρεύω ❤️ Είμαι και θα είμαι για πάντα δίπλα τους, αλλά στην πραγματικότητα εκείνα είναι κοντά μου για να με γεμίζουν αισιοδοξία με τη φαντασία τους, τα όνειρα τους, την αγάπη τους για ζωή ???? Ευχαριστώ από καρδιάς @mazigiatopaidi ???? #mazigiatopaidi

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on