Με παιχνιδιάρικη τούρτα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Δούκισσα Νομικού - Αυτή είναι πλέον η ηλικία της

Χαρές στο σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με παιχνιδιάρικη τούρτα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Δούκισσα Νομικού - Αυτή είναι πλέον η ηλικία της

Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της στην πρώτη μέρα του lockdown και η οικογένειά της, της έκανε έκπληξη με μία άκρως παιχνιδιάρικη τούρτα που σίγουρα λάτρεψαν τα παιδιά της. Δείτε ποια είναι πλέον η ηλικία της αγαπημένη παρουσιάστριας.

Τα γενέθλια μέσα στο lockdown είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολη υπόθεση ωστόσο η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να τα απολαύσει και με το παραπάνω καθώς είχε στο πλευρό της την οικογένειά της, τα δύο της παιδιά, Σάββα και Αναστασία και φυσικά τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Ξεκινάμε την καραντίνα σήμερα κι εμείς το «γιορτάζουμε» με τα γενέθλια μου! Μόνοι μας, χωρίς φίλους και γονείς, αλλά με αγάπη και αισιοδοξία.

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και τα μηνύματα που μου στέλνετε! Σας αγαπώ! Θα ήθελα να μπορώ να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν γίνεται.

Αντ’ αυτού σας χαρίζω ένα μεγάλο χαμόγελο, σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και σας ψιθυρίζω πως θα περάσει και αυτό. Θα τα καταφέρουμε. Μένουμε σπίτι ξανά για το καλό όλων μας», έγραψε η παρουσιάστρια σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram της για τα γενέθλιά της.

Αυτή είναι η παιχνιδιάρικη τούρτα για τα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού και η ηλικία της

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από την τούρτα της, η οποία ήταν εμπνευσμένη από ένα γνωστό παιδικό.

Δούκισσα Νομικού ηλικία

Πλέον, η Δούκισσα Νομικού είναι 34 και πιο όμορφη από ποτέ! Δείτε εδώ και μία άλλη ανάρτηση που έκανε χθες για την πανδημία και προκάλεσε την συγκίνηση όλων.

Εξωπραγματικό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να μπει σε καραντίνα η οποία ξεκινάει σε λίγες ώρες απο τώρα. Η παρουσιάστρια για να κάνει την διάθεση όλων λίγο καλύτερα σκέφτηκε να στολίσει χριστουγεννιάτικα!

Ναι, κι ας είναι ακόμα αρχές Νοεμβρίου η Δουκίσσα και ο σύζυγός της Δημητρης Θεοδωρίδης στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους το οποίο είναι εξωπραγματικά μεγάλο ήδη για να μπουν σε μια πιο όμορφη διάθεση και να περνάνε το χρόνο μέσα στο σπίτι χαρούμενα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε:

"Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα ????
Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές "

Δείτε την ανάρτηση "καρφί" προς τον σύζυγό της.