GNTM 3: «Η Ρασέλ έχει κάνει χασάπης, μόνο μοντέλο δεν έχει κάνει» - Την «άδειασαν» οι συμπαίκτες της

Τσουχτερές ατάκες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Η Ρασέλ έχει κάνει χασάπης, μόνο μοντέλο δεν έχει κάνει» - Την «άδειασαν» οι συμπαίκτες της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ακούστηκε μία τσουχτερή ατάκα για την Ρασέλ. Κάποιοι συμπαίκτες της την «άδειασαν» με την Μαριαγάπη να σχολιάζει πως μπορεί να έχει κάνει χασάπης αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει το μοντέλο.

Στο σετ του, ο Έντουαρντ έπρεπε να κάνει τον χασάπη και να κόψει το κρέας, ωστόσο δεν το έκανε και πολύ καλά. Τότε η Ρασέλ έσπευσε να του δώσει οδηγίες, με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει πως μάλλον έχει κάνει και χασάπης.

Τότε η Μαριαγάπη, η οποία άκουσε το σχόλιο του Άγγελου Μπράτη και είπε: «Η Ρασέλ τον κριτή τον έχει κάνει, τον χασάπη τον έχει κάνει, μόνο το μοντέλο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση τους - δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές που είχαν μεταξύ τους στο λεωφορείο.

Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Συγκεκριμένα η Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» σχολιάζοντας την ηλικία του.

Αρχικά βέβαι, το μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM, λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας

«Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση».

GNTM  Λυδία Γιάννης Σπαλιάρας σχέση

Να σημειώσουμε πως τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;