Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ο Αλέξης Γεωργούλης «στόλισε» τον Γιάννη Σπαλιάρα - «Τουλάχιστον εγώ δεν πέρασα από...»

Τσουχτερή ατάκα

Ο Αλέξης Γεωργούλης «στόλισε» τον Γιάννη Σπαλιάρα - «Τουλάχιστον εγώ δεν πέρασα από...»
News 09.11.2020 23:43
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Αλέξης Γεωργούλης δε δίστασε να τον «στολίσει» ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για το Netflix καθώς τον επέλεξε απ' ευθείας.

«Είναι πολύ γνωστά τα ονόματα. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι. Πέρασαν από casting πολλοί. Με επέλεξαν γιατί ήμουν πιο κοντά σε αυτό που ήθελαν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας για την παραγωγή στην οποία συμμετείχε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης δε δίστασε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρεία μεγάλη, η σειρά δεύτερη», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ ποιες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη.

Αλέξης Γεωργούλης Γιάννης Σπαλιάρας

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψη για το Είσαι το ταίρι μου - "Μου έλεγαν πως κοιμήθηκα με κάποιον και πήρα τον ρόλο"

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Αλήθεια, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές;

Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος απάντησε σε όλα!

«Η πρώτη μου δουλειά γνωστή που βγήκε ήταν το Είσαι το ταίρι μου. Είχα δεχτεί κριτικές. Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο. Δεν έχει συμβεί αυτό.

Ούτε το ψάρι το ψήνω και από τις δύο μεριές. Σήμερα δε συζώ με κάποια, αλλά δεν είμαι μπακούρι. Κάτι έχω» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.. Ωστόσο πολλά ακούγονται τελευταία για το κόψιμο της εκπομπής του.

Open: Φέρνουν στον Γεωργούλη συμπαρουσιάστρια στο Joker! Δείτε ποια θα είναι

Στο Joker από τη Δευτέρα θα έχουμε αλλαγές. Εκτός του ότι η εκπομπή θα ξεκινάει στις 15:00, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να βάλουν δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη μια συμπαρουσιάστρια. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν υψηλά οπότε έπρεπε να λάβουν δραστικά μέτρα καθώς ήρθαν τα πάνω κάτω.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου, η συμπαρουσιάστρια του Αλέξη Γεωργούλη θα είναι η Σοφία Βογιατζάκη.

«Ο ευρωβουλευτής μας, ο Αλέξης Γεωργούλης θα ζήσει αλλαγές. Έρχονται αλλαγές στο Joker και μάλιστα από τη Δευτέρα. Στόχος είναι να μπορέσει η εκπομπή να αγγίξει το μέσο όρο του Open, γιατί είναι χαμηλότερες οι πτήσεις από το μέσο όρο του καναλιού.
Η πρώτη τονωτική ένεση θα είναι μια live μπάντα. Η δεύτερη θα είναι μια κυρία που έρχεται από το θεατρικό σανίδι. Είναι μια κυρία που το γάργαρο γέλιο της προηγείται. Από τη Δευτέρα στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή θα είναι η απολαυστική Σοφία Βογιατζάκη», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαγέλης Περρής: Η σκληρή απάντηση στις κατηγορίες του Γεωργούλη - «Αυτό σαν ευχή να...»

Από το OPEN στον ALPHA ο Αλέξης Γεωργούλης

Share