GNTM 3: Ξέσπασε ο Άγγελος Μπράτης στην Ρασέλ - «Θα σου πετούσαν ντομάτες...»

Έξαλλος μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξέσπασε ο Άγγελος Μπράτης στην Ρασέλ - «Θα σου πετούσαν ντομάτες...»

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ, ενώ στην φωτογράφιση εκνευρίστηκε και με τον Ανδρέα.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Συγκεκριμένα η Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» σχολιάζοντας την ηλικία του.

Αρχικά βέβαι, το μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM, λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας

«Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση».

GNTM  Λυδία Γιάννης Σπαλιάρας σχέση

Να σημειώσουμε πως τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;